Victoria’s Secret: První zrzavý andílek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Victoria’s Secret: První zrzavý andílek

Grahamová pravidelně boxuje, tím se prý udržuje v kondici.
Grahamová pravidelně boxuje, tím se prý udržuje v kondici. (Foto Profimedia.cz, ara)

Je to sen každé modelky, vrchol kariéry. Té nejvyšší mety teď dosáhla i Britka Alexina Grahamová (29). Americká oděvní značka Victoria’s Secret minulý týden oznámila, že jedním z andílků, který s křídly na zádech představí nejnovější kolekci spodního prádla na letošním ročníku legendární módní show, bude právě tato kráska. A to jako vůbec první rusovlasá modelka v historii.

Victoria’s Secret Fashion Show, která se koná vždy na přelomu listopadu a prosince, je každoročně hlavní událostí sezony. Módní značka má pro výběr svých »andílků« velmi přísné kvóty. Dosud se například nestalo, že by hvězdou show byla zrzavá modelka. Pravidla jsou ale od toho, aby se porušovala. Naštěstí pro Alexinu Grahamovou.

Vlasy terčem posměchu
Cesta téhle krásky na přehlídková mola byla už od počátku trnitá. Její táta rodinu opustil, když byla Alexina ještě miminko. Od dvou let ji proto vychovával maminčin nový přítel Paul, který se živil jako popelář, a tak měla rodina vždycky poměrně hluboko do kapsy. Alexiino dětství navíc doprovázela šikana, paradoxně kvůli její největší chloubě – hustým rusým vlasům. "Myslím, že si to prožívá spousta zrzavých holek. Byla jsem vychrtlá podivínka s oranžovou hlavou, pihami a ňadry velikosti 0. Ideální terč posměchu,“ svěřila se před časem Grahamová. Situaci jí neulehčovala ani přehnaná pečlivost. Jedna z jejích spolužaček prozradila deníku The Sun, že Alexina byla ve škole vždycky jako první a snad nikdy se nestalo, že by neměla hotový domácí úkol. „Dost jsem se divila, že se Alexina vydala cestou modelingu,“ řekla novinářům. „Byla sice vysoká, neměla ale žádné ženské křivky a nemalovala se. Ani móda ji nezajímala.“ To, co nikdo nečekal, se ale stalo skutečností.

Modelkou díky mamince
Stačilo málo a Alexina Grahamová by se modelkou nestala. „Chtěla jsem být porodní asistentkou,“ prozradila kráska. „Jenže to nebyl dobrý nápad. Z krve se mi dělá špatně.“ Po střední ji lákalo studium na univerzitě. Chudá rodina na to ovšem tak úplně neměla. „Máma mi řekla, že bych mohla zkusit modeling. Že bych si tím mohla vydělat nějaké peníze,“ dodává Alexina, která se v roce 2007 zúčastnila i jedné soutěže krásy. Její hvězda rostla, roku 2016 pak podepsala smlouvu se známou kosmetickou značkou L’Oréal Paris a ovládla billboardy a přebaly některých výrobků po celém světě.

Celý článek si můžete přečíst v tištěném nedělním vydání deníku Aha!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.