Skvělá Bohdalová: Zachránila Hrušínského i divadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Skvělá Bohdalová: Zachránila Hrušínského i divadlo!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto Aha! – Martin Přibyl, Alexandr Malachovský)

Jez nich nejstarší, ale má nejvíc elánu! V Divadle Na Jezerce krátce před představením onemocněli tři herci a večer zachránila Jiřina Bohdalová (87)! Postavila se na jeviště sama a dvě hodiny bavila diváky improvizovaným vyprávěním!

Principál Jan Hrušínský (63) zažil pořádné nervy – Petr Vacek (54) ztratil hlas, Zdeněk Hruška (48) si zlomil ruku a Martin Sitta (50) dostal hnisavou angínu, takže nepromluvil ani slovo. „Tři onemocnění herců v jedné inscenaci v jeden večer, to se jen tak nevidí! Měli jsme hrát Generálku. Divadlo narvané k prasknutí...“ popsal Hrušínský situaci ze středečního večera.

Aby diváci, mezi nimiž byli i herečka a výtvarnice Iva Hüttnerová (70) či mistr etikety Ladislav Špaček (69), nemuseli odejít domů, rozhodla se Jiřina pro nečekané řešení. „Jediná zdravá členka souboru, plná elánu a mládí byla Jiřina Bohdalová. Aby diváky nezklamala, nabídla mimořádné improvizované představení, které bych vám všem přál vidět. Diváci byli nadšeni. Skvostný večer pokračoval ještě po představení v divadelní restauraci. Jiřino, díky! A smekám,“ složil jí poklonu principál.

 Jiřina Bohdalová: Do kina už nechodím, filmy sleduji jen z gauče!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.