Vážná nemoc Simony Stašové: K lékaři ji dovlekla až slavná máma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážná nemoc Simony Stašové: K lékaři ji dovlekla až slavná máma!

Simona Stašová s maminkou Jiřinou Bohdalovou
Simona Stašová s maminkou Jiřinou Bohdalovou (Herminapress)

Herečka Simona Stašová (63) o zákeřné nemocni neměla vůbec tušení. Až když ji bolesti téměř zničily, pochopila, že je zle. Tehdy celou situaci vzala do rukou její matka Jiřina Bohdalová (87) a své dceři tím dala podruhé život.

Bude to dvanáct let, co Stašová onemocněla boreliózou. Na výletě ji v roce 2006 kouslo nakažené klíště, herečka si však ničeho nevšimla, a i když se jí na lýtku objevil flek, nevěnovala tomu pozornost. „Byla to taková červeno-bílá mapka. Já si toho ani nevšimla, jen pár kamarádů mě na to upozornilo. Mávla jsem rukou, že to mám otlačené,“ přiznala Stašová týdeníku Aha! pro ženy.

Po nějakém čase flek zmizel a to jen herečku ujistilo v tom, že to nic nebylo. Poté, ale nastal zvrat, dostavily se bolesti, které se stupňovaly. „Začal se mi točit svět, padala jsem, vypadala jsem jako opilá…,“ řekla herečka týdeníku Aha! pro ženy. I přes velké bolesti odmítala jít k lékaři. Návštěvě doktora se bránila tak dlouho až to došlo do takového stádia, že musela zakročit její matka.

„Máma mě doslova dovlekla k doktorovi. Naštěstí ještě včas,“ svěřila se týdeníku Aha! pro ženy Stašová, která dodnes svojí matce vděčí za život. „Do Motolské nemocnice k paní doktorce Měšťákové jsem přišla pět minut před dvanáctou,“ řekla Stašová týdeníku Aha! pro ženy.

Herečka v nemocnici strávila tři měsíce na neurologii. Kapačkou dostávala do žil antibiotika a měla velké štěstí, že dnes nemá žádné následky. Během léčby se Stašová strachovala, aby se náhodou někdo nedozvěděl, jak na tom po zdravotní stránce je. „Chorobu jsem utajila. V divadle měli pokyn, kdyby se někdo na mne ptal, aby sdělili, že jsem odjela za hranice nebo že jsem nespolehlivá a nacházím se někde bůhví kde. Ale že nikdo nesmí vědět, že jsem nemocná. Teď, když jsem se z toho všeho dostala, jsem ráda, že se to nikdo nedozvěděl,“ svěřila se Stašová týdeníku Aha! pro ženy.

 Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
luxardo
19. 2. 2019 • 15:46

Tato informace je pouze pro lidi s citem a empatií. Není určen exotům co si tady vyblili žluč a svou nasranost. Vám přeji dlouhé umírání abyste pochopili coje život.

6010
2. 10. 2018 • 11:02

Já nechápu, proč všichni tak o svých nemocech mlží a do poslední chvíle zapírají, že jsou nemocní? To se něčeho bojí, nebo co?

kinki
27. 9. 2018 • 15:13

Aky vyznam ma pisat o starinách, ktore sa stali pred mnohými rokmi???? Koho ´to vôbec zaujima???? Este zabudli napisat, co sa stalo, ked sa po prvy krat vykadila do nocnika!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.