Nejdřív pád ze schodů Bohdalové, a teď... Zlomenina Stašové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejdřív pád ze schodů Bohdalové, a teď... Zlomenina Stašové!

Herečka vysvětluje kuriózní zranění: Spadl jí na nohu synův skateboard.
Herečka vysvětluje kuriózní zranění: Spadl jí na nohu synův skateboard. (Foto Aha! – Michal Protivanský, Divadlo ABC)

Velmi nepříjemné zranění nohy si způsobila Simona Stašová (63), a ohrozila tak představení, která si na léto naplánovala! I přes bolesti, které má, se herečka v úterý večer objevila před vyprodaným Divadlem ABC.

Smůla se lepí na slavnou hereckou rodinu. Před pár týdny se poranila Jiřina Bohdalová (87), když spadla ze schodů, a teď musela do nemocnice i její dcera.

Obvaz na noze

Stašová hrála před vyprodaným hledištěm další reprízu své one woman show Shirley Valentine. Na levé noze si přitom pozorní diváci všimli obvazu. Co se herečce stalo?

Úklid skříně

„Tohle, co vidíte, je třídenní zranění, které jsem si přivodila,“ vysvětlovala Simona. „Já jsem uklízela ve skříni svého syna...“ pronesla a v tu chvíli se lidé začali smát. „…a on tam měl nastojato skateboard. Tak jsem tam nějak sáhla a on mi dopadl přímo tady na ten prst. Je zlomený, ale zvládla jsem to,“ dodala na vysvětlenou Stašová.

 Stašová o mámě Bohdalové: Prozradila něco, co se moc neříká...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bello
18. 8. 2018 • 13:40

Kdyby synovi nesmirovala ve skrini!!!!A asi to nechtělo ani doktora,kdyz ma jen obvyz.Tak at ze sebe nedela chudinku a nehlasi vse do bulvaru.Kdy mela naposledy zarazene prdy bys nam nechtela Simono prasknout?

Platenik
26. 7. 2018 • 19:49

Postrádám diskuzi k té nenažrané bábě Bohdalce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.