Kanadský soud má jasno: Lucie Vondráčková se vrací do Čech, ale… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kanadský soud má jasno: Lucie Vondráčková se vrací do Čech, ale…

Vondráčková prohlásila, že může Plekanec vidět syny kdykoliv chce.
Vondráčková prohlásila, že může Plekanec vidět syny kdykoliv chce. (Foto Aha! – Jaroslav Legner, Facebook.com, profimedia.cz)

Už počátkem února rozhodl kanadský soud, že se musí Lucie Vondráčková (39) s dětmi na přání Tomáše Plekance (36) vrátit zpátky do Čech. Zpěvačka následně podala proti rozhodnutí odvolání, ale i napodruhé soud tento verdikt potvrdil. I když částečně vyhověl podle Blesku i Vondráčkové.

„Mohu potvrdit, že dnes byl doručen rozsudek k odvolání matky proti rozhodnutí kanadského soudu prvního stupně ze dne 8. února 2019 ve věci návratové žaloby. Soud nařídil, aby oba nezletilí byli vráceni do České republiky. Rozhodnutí je pravomocné. Další informace kvůli mlčenlivosti, ke které se zavázaly obě strany, ale nemohu poskytovat,“ řekla podle Blesku webu eXtra.cz advokátka Tomáše Plekance Lenka Radoňová.

Jenže druhou věcí je, že soud, jak uvádí Blesk, zároveň vyslyšel i přání zpěvačky, která jej žádala, aby odložil návrat synů až do doby, kdy oběma skončí školní rok. A to se prý podařilo: „Dnes rozhodl kanadský odvolací soud v návratovém řízení zahájeném na návrh Tomáše Plekance podle Haagské úmluvy o občanskoprávních aspektech mezinárodních únosů dětí. Podle dřívějšího rozhodnutí soudu prvního stupně se měly děti vrátit do ČR bezodkladně. Odvolací soud ale zohlednil zájmy dětí, na které opakovaně upozorňovala paní Lucie Vondráčková, a rozhodl tak, že děti dokončí školní rok, nebudou tedy nyní měnit svůj domov a do ČR se vrátí až po jeho skončení,“ informovali primácký Top Star právní zástupci Lucie Vondráčkové.

A to nakonec prý zcela naplnilo zpěvaččiny tužby: „Moje ideální představa by byla a od začátku byla, aby tady kluci dochodili školní rok. Aby nemuseli všechno v průběhu školního roku měnit, protože to mi vždy přišlo nevýhodné. Nezáviděla jsem těm dětem, které musely v průběhu roku přejít ze školy do školy. Jako máma bych byla šťastná. Když to nebude možné, přijedeme dřív,“ svěřila se podle expres.cz ve videu, které umístila na svůj facebookový profil Vondráčková. Pravděpodobně je tedy s výsledkem aktuálního verdiktu spokojená. 

Jak zvládá svoji roli maminky prozradila Lucie Vondráčková zde:



Přečtěte si
Marcela KREJSOVÁ
4. 2. 2024 • 23:07

VAŠE RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ.

Speciální půjčka pro firmy, podnikatele a všechny občany, kteří dokážou splácet včas bez protokolu. Nabízíme půjčky všeho druhu od 50 000 do 35 000 000 Kč s pevnou úrokovou sazbou 3%. Naše půjčka je velmi rychlá a vyřízená bezpečně online. Neváhejte, jsme Vám k dispozici. E-mail: SKOPIK­.PUJ­CKA@GM­AIL.CO­M.

Marcela KREJSOVÁ
4. 2. 2024 • 23:06

VAŠE RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ.

Speciální půjčka pro firmy, podnikatele a všechny občany, kteří dokážou splácet včas bez protokolu. Nabízíme půjčky všeho druhu od 50 000 do 35 000 000 Kč s pevnou úrokovou sazbou 3%. Naše půjčka je velmi rychlá a vyřízená bezpečně online. Neváhejte, jsme Vám k dispozici. E-mail: SKOPIK­.PUJ­CKA@GM­AIL.CO­M.

Marcela KREJSOVÁ
4. 2. 2024 • 10:18

Půjčky do 24 hodin po celé ČR. Máme pro vás nejnovější nabídky půjček 24/7. Pokud uvažujete o tom, že si vezmete svou první nebo novou půjčku online, ale nevíte, kterou vybrat, je dobré využít důvěryhodný zdroj. Podívejte se na naše půjčky e-mailem: skopik­.puj­cka@gm­ail.co­m.

Marcela KREJSOVÁ
4. 2. 2024 • 10:17

POTŘEBUJETE FINANČNÍ POMOC?

Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít finanční prostředky na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterého se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi: skopik­.puj­cka@gm­ail.co­m.

Veronika Jiříková
26. 1. 2024 • 13:24

ZÍSKEJTE RYCHLOU PŮJČKU

Dobrý den, hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení svých dluhů? Nebo potřebujete kapitálový úvěr ke zlepšení svého podnikání? Půjčku můžete získat od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s nízkou úrokovou sazbou 2%. Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací prostřednictvím EMAILU: Vero­nika­jiri­kova1­0@gma­il.com
what­sapp­....­.+4207­042077­35

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.