Mezinárodní ostuda: Adriena a Luděk Sobotovi zatčeni kvůli sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mezinárodní ostuda: Adriena a Luděk Sobotovi zatčeni kvůli sexu!

Luděk Sobota s manželkou Adrienou.
Luděk Sobota s manželkou Adrienou. (Foto Blesk – Karel Kopáč)

Pořádné drama, jaké známe z oblíbených seriálů, zažil před lety Luděk Sobota (75) s manželkou Adrienou (57). Slavný pár skončil před odletem v poutech na ostrově Isla de Margarita u Venezuely kvůli sexu!

Pobyt se jim blížil ke konci a tak se manželé vydali na procházku. Během jejich výpravy je zaujalo nedokončené stavění nedaleko hotelu. Později se dozvěděli, že prázdný objekt patřil drogovému bossovi, který se v té době nacházel ve vězení a byl problém. Po chvilce Luďka Sobotu a jeho ženu vyrušil zvuk motocykl, štěkot psa a zanedlouho i dva příslušníci národní gardy. Český pár, který u sebe neměl doklady, byl ze situace v šoku. Ještě větším překvapením pro ně bylo, když se znenadání ocitli v poutech a nevěděli, co se s nimi bude dít.

„My jsme nic neudělali,“ vykřikla dle Sedmičky vystrašená Adriena. Z pár španělských výkřiků poté zjistili, že důvodem jejich zatčení byl sex. Toto slovo totiž garda užila hned několikrát a ukázala směrem ke staveništi! Češi však naštěstí neskončili v jihoamerickém vězení, a mohli odletět domu.

 Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cooppi3.3@...
13. 3. 2019 • 17:07

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

josefvyskoc
13. 3. 2019 • 16:58

Ten chlívák Sobotu tam chtěl ojet policistu a vzrušená manželka se na to koukala a mastila u toho kytaru! Tyhle celebrity jsou strašný chlívové! Bléééé

ivoadler
13. 3. 2019 • 15:23

Už jsem si v duchu řekl: ten Sobota je ale ka nec, a oni jen očumovali nějaké staveniště.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.