Otřesný nález vyhladovělé dívky (5): Nemluví, jen vrčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Otřesný nález vyhladovělé dívky (5): Nemluví, jen vrčí!

Otřesný nález vyhladovělé dívky (5)
Otřesný nález vyhladovělé dívky (5) (Reprofoto Youtube)

Prochladlá, prolezlá nemocemi a bez jakýchkoli sociálních dovedností. Přibližně pětiletou holčičku, která neumí mluvit, našli ve zdevastovaném a šváby zamořeném bytě v Moskvě! V Rusku okamžitě nalezence překřtili na Mauglího, postavičku z románu Rudyarda Kiplinga, která vyrůstala v džungli s vlky.

Dívenka byla na smrt vyhladovělá a záchranáři si museli obléci chemické obleky, aby z ruiny plné páchnoucích odpadků vůbec dítě vyzvedli. „Byla neuvěřitelně dehydrovaná. Když jsme jí nabídli vodu, vypila ji na posezení dva litry!“ uvedli záchranáři, kteří holčičku našli na základě anonymního telefonického udání. „Neměla na sobě téměř žádné oblečení, jen nějaké roztrhané tričko. Její pokožka je plná parazitů. Nemluví, vydává ze sebe pouze nějaké zvuky, které vypadají jako zvířecí vrčení...“

Hledá se matka

Policie teď hledá dívčinu matku Irinu Garaščenkovou (47), která dítě opustila. Holčička se velmi paradoxně jmenuje Ljubov, což v ruštině znamená Láska. Podle sousedů matka Ljubov přinesla domů hned po porodu a dívka nikdy neopustila zapáchající byt.

Otec prý byl před časem deportován na Ukrajinu. „Z toho smradu a podmínek vytě jsem málem omdlel. Ta holčička seděla na něčem, co kdysi mohlo býr kuchyňskou linkou a usedavě plakala. Nikde nebylo žádné jídlo, všude jen záplava švábů,“ uvedl soused, který policistům odemkl byt.

Ljubov měla předchůdce na Sibiři

Není to první případ, kdy ruská média informují o opuštěných dětech jako o Mauglích. Příběh Kariny Čikitové zaujal celý svět, když v roce 2014 jako čtyřletá přežila 11 dní v sibiřské tundře pouze se svým psem. Tři dny a tři noci přežil v roce 2016 tříletý chlapec Cerin Dopčut sám v odlehlé tajze, přestože ve chvíli, kdy se ztratil, měl na sobě jen lehké oblečení a k jídlu pouze čokoládovou tyčinku.



Přečtěte si
wasube
13. 3. 2019 • 18:37

uvedl soused, který policistům odemkl byt. --------------------------------------------------------- Sousedé měli klíče ? To dítě tam nechali trpět ? To vážně ?

cooppi3.3@...
13. 3. 2019 • 17:10

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

ivoadler
13. 3. 2019 • 15:32

Přiznám se, že když jsem hladový, tak taky vrčím. Ale umím aspoň mluvit. Snad se to ta holčička taky naučí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.