Údajně dusil a topil plačícího syna: Z Adriana (2) je invalida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Údajně dusil a topil plačícího syna: Z Adriana (2) je invalida!

Vlastimil M. je nyní ve vazbě.
Vlastimil M. je nyní ve vazbě. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Aby neplakal, surově s chlapcem (tehdy 4 měsíce) třásl a strkal mu hlavičku pod vodu! To tvrdí obžaloba o otci dítěte Vlastimilu M. (22). Adrianek má doživotně poškozený mozek a má potíže s pohybem.

Případ se stal předloni dva dny před Vánocemi. Maminka Ester (21) si šla nakoupit a nechala partnera doma na ubytovně, aby Adrianka hlídal. „Byl jsem unavený. Chtěl jsem si jen odpočinout,“ vzpomínal u soudu otec.

Uplakaného Adrianka chtěl prý v záchvatu zlosti utišit tak, že ho nořil do vody, škrtit a třásl s ním. „Bylo to jinak. Prostě jsem ho na válendě zalehl. Byl modrý a nedýchal. Oči měl zavřené,“ hájí se Vlastimil.

Partnerka mu nevěří

Matkou tří Vladimírových dětí (10 měsíců, 2 a 3 roky) je Ester G. (21). „Neměla jsem ho nechávat se synem samotného. Věřila jsem mu, teď už ne. On to byl, kdo z Adriana udělal postiženého. I když říká, že ho jen zalehl a že ho netopil. Nevěřím, mu to,“ svěřila se Aha! maminka Ester.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.