Polské zrůdy z britského Brightonu: Zpřelámali miminku 28 kostí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Polské zrůdy z britského Brightonu: Zpřelámali miminku 28 kostí!

Miminko mělo zlámané paže, žebra, kolena i kotníky.
Miminko mělo zlámané paže, žebra, kolena i kotníky. (Foto Twitter)

Monstra, zrůdy, bestie... Není dost výrazů, které by charakterizovaly v anglickém Brightonu žijící Poláky Adama Jendrzeczaka (32) a Aleksandru Kopinskou (22). Tenhle pár totiž zbil jejich osmiměsíčního syna tak brutálně, že mu zpřelámal 28 kostí! Paže, žebra, kolena, kotníky...

Ač dítě trpělo ukrutnými bolestmi, oni jej do nemocnice odvezli až po několika týdnech. Doktorům se pak snažili namluvit, že syn uklouzl a bouchl se o skříň.
Nebylo jim to nic platné, soudce je teď oba poslal na osm let do vězení se slovy: „Něčemu tak krutému se člověk zdráhá uvěřit.“ Miminko brutální útok krkavčích rodičů kupodivu přežilo...

Uspala dítě vodkou! Navždycky...

 Podobně děsivý případ se odehrál v ruském Šebekinu u hranic s Ukrajinou. Naděžda Jarych odmítala hospitalizovat svého nemocného syna Zachara, místo toho jej doma »léčila« vodkou. Tou ho napájela opakovaně, jen aby tvrdě usnul a ona mohla ve vedlejší místnosti popíjet s kamarády. Zachar v důsledku kombinace virové infekce a tvrdé kořalky zemřel, policie případ vyšetřuje.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.