Žena děti svazovala a dávala jim roubík: Valerii utýrala »babička«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žena děti svazovala a dávala jim roubík: Valerii utýrala »babička«?

Šestiletá Valerie K. záhadně zmizela.
Šestiletá Valerie K. záhadně zmizela. (Policie České republiky)

Roubík a svazování! To byly výchovné metody »babičky« (61) vůči Valerii Kvasničkové (6), která jí byla svěřena do poručnické péče. Po holčičce od loňského října pátrají policisté.  

»Babička« byla obviněna z trestného činu týrání svěřené osoby, a to zvlášť surovým způsobem a na dvou dětech. Kriminalisté ženu podezírají, že dívku a také jejího malého bratra dlouhodobě a mnohdy brutálně týrala. „Jednou z vyšetřovacích verzí je i to, že Valerie toto týrání nemusela přežít,“ informoval včera mluvčí pražské policie Jan Daněk. „Stíhaná žena s kriminalisty stále nespolupracuje a byla jí prodloužena vazba,“ dodal mluvčí s tím, že nedokázala vysvětlit, kde hledaná dívka je.

Pomůžete ?

Dívka ze Žižkova v době zmizení měřila asi 120 centimetrů, je hubená. Má černohnědé vlasy a hnědé oči a v levém obočí má jizvu. Policie žádá veřejnost o jakoukoliv informaci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.