Ewa Farna čeká miminko: Těhotenství oznámila originálním způsobem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ewa Farna čeká miminko: Těhotenství oznámila originálním způsobem!

Zpěvačka Ewa Farna
Zpěvačka Ewa Farna (Facebook)

Ewa Farna (25) oznámila radostnou novinku. Se svým manželem Martinem Chobotem čekají potomka. Zprávu o těhotensví zpěvačka oznámila velmi originálním způsobem, prostřednictvím videoklipu k písni, která zazněla na jejich svatbě.

Před dvěma lety se zpěvačce podařilo před veřejností ututlat svatbu. Nyní se jí podařilo několik měsíců utajit těhotensví.  "Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naší svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš soukromá na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží," napsala zpěvačka na sociální síti.

"Trochu jsme tedy doplnili klip o aktuální záběry a teď je už i Vaše," dodala ke klipu v jehož závěru se zpěvačka  objeví s těhotenským bříškem. Video je složené ze záběrů pořízených domácí kamerou, na kterých jsou Ewa a Martin zobrazeni v dětství a dospívání.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...


Ewa Farna porodila!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.