Josef Rychtář o orgiích s bezdomovci: Zaplatí za sexuální urážky exmanželky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Josef Rychtář o orgiích s bezdomovci: Zaplatí za sexuální urážky exmanželky!

Josef Rychtář
Josef Rychtář (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Facebook.com)

Pustil si pusu na špacír a teď za to bude vdovec po Ivetě Bartošové (†48) platit! Okresní soud uznal Josefa Rychtáře (60) vinným. Za vykřikování, že si jeho exmanželka Darina Nová (59) tahá do vily v Říčanech bezdomovce na sexuální orgie, bude muset sáhnout do peněženky.

Kromě psychicky nalomené Dariny, kterou doprovázel kamarád, a svědka Martina Chamráda, který byl odhodlaný na poslední chvíli vypovídat, ale nebyl připuštěn, přišel Rychtářův syn Jan (32) s partnerkou Evou a dvěma dětmi v náručí. Přestože máma Darina seděla jen pár metrů od něj, ani se na ni nepodíval. Zato jeho přítelkyně před začátkem soudu stihla na adresu své tchyně vykřiknout pár nesouvislých vět. Josef opět poslal omluvenku.


Výsměch

Rychtář junior vstoupil do soudní síně i se svými potomky, soudkyně ho ale poučila, že jejich přítomnost je nežádoucí. Během své výpovědi pak opakoval starou písničku. Čtyři roky jsme bydleli v prvním patře, kde jsme potkávali různé existence, které páchly a šel z nich alkohol. Otci jsem říkal, co se tam děje,“ vypovídal Honza. Po zhruba deseti minutách tato slova potvrdila i jeho partnerka. „Paní Nová si tam brala pořád nějaký chlapy, kteří ji tam uspokojovali. Všechno tam bylo slyšet. Většinou mi přišlo, že byli ožralí, viděla jsem basy od piva a tak podobně. Trvalo to měsíce,“ tvrdila Eva před soudem. Sotva vyšla za svým partnerem a dětmi na chodbu, byl za dveřmi slyšet smích.



Je vinen
Po hodině a půl zdlouhavého opakování všech dokumentů a výpovědí nakonec padl verdikt – soud uznal Josefa Rychtáře vinným! Výsledek? Své exmanželce musí vyplatit 25 tisíc korun. Pro ni to však byla chabá náplast – za psychickou újmu totiž původně žádala 600 tisíc. Vdovec po tragicky zesnulé zpěvačce má teď možnost se proti rozhodnutí soudu odvolat. 

Na video s Josefem Rychtářem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
15. 2. 2019 • 20:04

Stále odsuzovat Rychtáře k peněžitým trestům nemá valného smyslu. Nikdy nezaplatil a nikdy platit nebude. Jediné, co ho na chvíli ne zkrotí, ale zadrží, by byl kriminál a pěkně natvrdo. A tomu jeho vejlupkovi s cignou totéž.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.