Vyklepaný Matásek: Starosti s dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vyklepaný Matásek: Starosti s dcerou!

David Matásek
David Matásek (Foto FTV Prima, Dan Zahrádka, ara)

S rolí otce má hned čtyři zkušenosti, ale dědečkem je David Matásek (55) poprvé! Herec ale otevřeně přiznal, že když šla jeho dcera Linda (24) na porodní sál, měl daleko větší strach o ni než o ještě nenarozené miminko.


„Já si na dědečkovství zvykám dobře! Ta Sofinka je malinká, je to miminko, jsem z ní vedle,“ pochlubil se David, kterého jsme aktuálně mohli vidět v hlavní roli detektivek České televize natočených podle knih spisovatelky Hany Proškové (†77).

„Když jsem se dozvěděl, že dceruška jede do porodnice, tak jsem měl v této souvislosti strach spíše o tu maminku, protože to je moje dcera. Ne o to miminko, které se má narodit, aby bylo v pořádku. Většinou jsem se přitom bál, aby se to dítě narodilo zdravé. Najednou jsem ale měl strach o ni, přece jen krev je krev. Není to voda,“ dodal zcela otevřeně v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Má čtyři děti
Matásek byl ženatý celkem třikrát a má čtyři děti. Nejprve si vzal basistku The Plastic People of the Universe Evu Turnovou. Dramaturgyně Simona Matásková mu dala dceru Lindu a s třetí ženou Kateřinou má dceru Marii a syna Benjamina. Nejmladšího Antonína mu porodila současná partnerka Eva.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.