Hrubešová si doslova naběhla! Třísla v trapu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrubešová si doslova naběhla! Třísla v trapu

Markéta Hrubešová
Markéta Hrubešová (CNC_Pavel Machan)

To jste v seriálu Polda neviděli. Markéta Hrubešová (48) si na sebe ušila bič. Kvůli roli náčelnice policejní akademie si k uniformě přidala lodičky na vysokých podpatcích.

„Uniforma je sexy, chtěla jsem to ještě zvýraznit,“ vysvětlila herečka. Jenže nepočítala s tím, že bude muset běhat. Pohodlné balerínky by byly určitě lepší, ale zase nevypadají na noze tak dobře. „Po všech těch honičkách mě pak pěkně bolela třísla,“ přiznala Markéta. Jinak se jí ale natáčení moc líbilo. I proto, že se zase potkala s Davidem Matáskem (57) coby Michalem Břízou.

Polda na Primě: Policejní uniformu oblékla Markéta Hrubešová!

Video se připravuje ...

„Naposledy jsme se viděli při natáčení Básníků, pak jsme ještě dělali jeden projekt, známe se léta,“ prozradila Hrubešová. V posledním díle Poldy si zahrál taky Vladimír Kratina (68). Představoval mistra na střelnici, přitom herec střelné zbraně nemá rád a na vojně dělal lapiducha. Protiúkol ale přijal. „To už s sebou herectví nese,“ okomentoval to.

Z dcery Markéty Hrubešové bude nejspíš tanečnice

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.