Diana jako milenka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Diana jako milenka

Diana byla nejen princeznou, ale i nádhernou sexy ženou.
Diana byla nejen princeznou, ale i nádhernou sexy ženou. (: profimedia.cz)

Během manželství s Charlesem i po jejich rozvodu se Diana intimně stýkala s řadou milenců. Kdo všechno měl tu čest a získal si přízeň Diany, princezny z Walesu?

Hasnat Khan
Pan Zázračný

Po Charlesovi měla Diana jedinou velkou lásku, byl jí kardiochirurg Hasnat Khan. „Žárlila na něj, dokonce mi poručila, abych ho sledoval, jestli nemá nějakou jinou. První rande s ním měla v podniku Angelsea Arms Pub v londýnské čtvrti Chelsea. Chtěla ho svést. Měla na sobě jen kožich a pod ním nic, jen drahé klenoty. Říkala mi, že přestane brát antikoncepci, otěhotní, a přinutí tak Khana ke svatbě. Když ji opustil, brečela,“ prohlásil bývalý komorník princezny Paul Burrell.
O sexu s Khanem řekla: „Bylo to stejné, jako kdybych vstoupila na nebesa. On je můj pan Zázračný.“

Oliver Hoare
Vozil se v kufru auta

Pohledný, světácký a ženatý obchodník s uměním patřil mezi společné přátele prince a princezny z Walesu. S Dianou sdílel zápal pro cvičení a navíc byl schopný si kvůli ní přivstat. Diana začínala den rozcvičkou v 7 hodin. Kromě cvičení si s Oliverem ale vychutnávala i společné obědy nebo večeře. Méně »nevinně« už působí příhoda, kdy ho lady Di jednou navečer pašovala do Kensingtonského paláce v kufru auta. K její smůle se ale kufr při příjezdu otevřel před zraky strážného. Hoare nakonec ze vztahu vycouval, když ho kdosi začal terorizovat stovkami telefonátů.

Kliknutím zvětšete

Will Carling
Ranní kávičky

S ragbyovou hvězdou Willem Carlingem se Diana údajně seznámila ve fitcentru, kde se spolu setkávali u ranních káviček. Kromě Diany, jíž imponoval jeho smysl pro humor, prý okouzlil i její syny. William i Harry od něj dostali dresy. Will ani princezna nikdy nepřiznali, že by spolu měli poměr. To ale nesouhlasí s tím, že Willova žena se s ním kvůli Dianě rozešla a na její adresu nešetřila ostrými slovy.

James Hewitt
Údajný Harryho otec

Byl milencem Diany v dobách, kdy s Charlesem prožívala nejhorší chvíle života. Bývalý jezdecký důstojník a komorník ji okouzloval pět let. Dianu přitahoval jeho mužný vzhled a sebejisté vystupování, jeho zase uchvátila její křehká krása. Jejich vztah způsobil skandál a otřásl britskou monarchií. Královská rodina dokonce přinutila Dianu nechat udělat test otcovství u mladšího ze synů, Harryho. Královně se zdála podobnost Jamese a Harryho více než náhodná. Test ale potvrdil, že otcem je Charles.
O sexu s Hewittem řekla: „Měsíce před tím, než jsme se skutečně milovali, mě přivedl k orgasmu.“

Barry Mannakee
Zavražděný milenec

Dalším z milenců byl její osobní strážce Barry, který přišel o život za dosud nevysvětlených okolností. Sama Diana údajně nepochybovala o tom, že se stal obětí vraždy. Domnívala se to proto, že Barry byl prý první, s nímž se zpronevěřila svému vysokému postavení.

John F. Kennedy junior
Absolutní vášeň

Podle Dianiny kámošky Simone Simmons měla Di se synem bývalého prezidenta USA krátký poměr. „Setkala se s ním v roce 1995 v New Yorku. Kennedy se ji snažil přemluvit, aby mu poskytla exkluzivní rozhovor pro jeho magazín George. Diana to odmítla, souhlasila však, aby ji Kennedy navštívil v jejím apartmá v hotelu na Manhattanu. Šarm, kterým Kennedy oplýval, Dianu ohromil. „Pustili se do hovoru a jak čas plynul, skončili v posteli. Bylo to prý úžasné. Prostě čistá chemie. Absolutní vášeň, údajně byl při milování jako zvíře. Svěřila se mi s tím, že Kennedyho výkon by oklasifi kovala známkou deset z deseti možných,“ popsala Simone.

Dodi Al-Fayed
S ním i zemřela

Bouřlivák Dodi vyrůstal obklopen bohatstvím a blahobytem. Vždy ho přitahovaly krásné a urozené ženy a netajil se tím, že mnohým zlomil srdce. Po boku Diany se cítil skvěle a spojení s Dianou z něj udělalo i jiného člověka. Začal prý myslet více na druhé. Dokonce uvažoval, že některé z Dianiných dobročinných projektů bude fi nancovat sám.

Další údajní milenci
Jména dalších mužů, kteří měli navázat s Dianou intimní pouto. Kdo ví, co je pravda a co fantazie novinářů...

Diana jako manželka...
Charlese milovala od prvního setkání. Byla vzornou manželkou a s grácií plnila dvorní povinnosti. Pak se ale narodili William a Harry. Charles chtěl dceru a narození synů nesl s nelibostí, kterou dával Dianě patřičně najevo. Přestala ho zajímat, věnoval se sobecky pouze svým koníčkům a tajné lásce Camille. Diana se snažila vztah za každou cenu udržet, především kvůli dětem. Marně.

...a jako matka
Po rozvodu se Diana přimkla k synům. Jejich výchovu vzala do svých rukou, a tak prolomila tradici, kdy bylo zvykem přenechat výchovu potomků chůvám. Syny zahrnovala láskou, pozorností a vřelým objetím téměř při každé příležitosti. Těsně před smrtí se přiznala, že nebýt jejích synů, dávno by se odstěhovala z Británie.

Královské dědictví

Diana synům zanechala přímo královské dědictví. Její majetek byl odhadnut v přepočtu na 850 milionů korun. Po uhrazení dědické daně zbyly Williamovi a Harrymu zhruba dvě třetiny této sumy. Má to ale háček. Plný přístup k penězům budou mít až po dosažení věku třiceti let!

26.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.