Pochroumaná Andrea Verešová: Kvůli úrazu kolene jehly už neobuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pochroumaná Andrea Verešová: Kvůli úrazu kolene jehly už neobuje

Andrea Verešová
Andrea Verešová (Jan Tůma)

Lyžovačku v českém Aspenu musela vyměnit za klid na lůžku. Modelka Andrea Verešová (38) si totiž před dvěma týdny při lyžování vyhodila koleno! To nevydrželo kvůli špatně utažené ortéze.

Plesová sezona je v plném proudu, na podpatky ale zatím modelka musí zapomenout.  Po úrazu na lyžích kulhá stejně jako slavný hrabě Joffrey de Peyrac z Angeliky. „Je to tak, opět to nevydrželo koleno. Bez ortézy na lyže nesmím stoupnout, ale málo jsem si ji utáhla a bylo zle,“ popsala Aha! slovenská kráska. „Zatím jsem u lékaře nebyla, ale půjdu. Sice se to nehorší, ale ani nelepší, je to oteklé,“ dodala Verešová. „Zrušila jsem všechny společenské akce, protože bych to na jehlách nedala. Je mi to líto,“ dodala modelka.

Na video s Andreou Verešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
18. 1. 2019 • 10:56

To je škoda, Andreo, že nemůžeš na společenské akce. Bez tebe to není ono. Jen tak mimochodem - vys er se na lyžování. Už na to nemáš.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.