Machálková šokuje: Dvorská po ní chtěla sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Machálková šokuje: Dvorská po ní chtěla sex!

Machálková vyjádřením o Dvorské šokovala.
Machálková vyjádřením o Dvorské šokovala. (Foto ara)

Vztah s Bořkem Šípkem (†66) Machálkové nelítostně vyčítala herečka Milena Dvorská (†71). Ta si před lety nebála pustit pusy na špacír a drsně zkritizovat jednání známé zpěvačky a slavného umělce, který byl v době, kdy si začal s Leonou ženatý.

Kuriózní kauzu rozjela Milena Dvorská proti Leoně Machálkové (51) a Bořku Šípkovi. Herečka, která se s umělcem znala, drsně kritizovala to, že si se zpěvačkou začal, když byl ještě ženatý s nizozemskou baletkou a choreografkou Bambi Uden.

„Je scestné chlubit se ve sdělovacích prostředcích milostným vztahem k ženatému muži, a navíc to až nechutně demonstrovat i ve vesnické hospodě. Podivuji se nad její neschopností přemýšlet také o jiných, a ne jenom o sobě. Měla by cítit, že přednosti, kterými ji Pánbůh obdařil, musí prezentovat jinak. Leona ale asi nebude moc chytrá,“ pověděla dle Sedmičky na adresu Machálkové Dvorská. Její nehorázná slova si nenechala líbit samotná zpěvačka i její dlouholetý partner Šípek.

„…Nechápu, co ji vede k tomu, aby nás veřejně takto urážela. Celý vztah vyšel hlavně z mé iniciativy a Leona se tomu spíše bránila. Paní Dvorská by si měla srovnat především svůj vlastní život… Ve vesnici, kde máme ona i já chalupu, nemůže už pomalu ani do hospody. Nikdo tam nemá paní Dvorskou rád,“ kontroval umělec a Leona jí zasadila drsnou ránu! „Lidově řečeno, chtěla mě do postele. No, a já její touhy neopětovala, tak se mstí… Chce se na můj úkor zviditelnit a dostat se také na titulní stránky,“ bránila se kdysi Machálková a nemálo lidí jejím tvrzením šokovala.

 Leona Machálková zazpívala své hity hostům plesu v několika blocích. Atmosféru plesu si užívala 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
majojo
17. 1. 2019 • 19:22

Slečna Machálková má akorát dost inteligence na to, aby pochopila, že se vlastním talentem neprosadí, tak se snažila a snaží přiživovat na jiných. Napřed parazitovala na Svobodovi a jeho harému, pak na obstarožním Šípkovi (lepšího nic nesehnala), teď už se jenom zas každou cenu snaží nezmizet ze stránek bulváru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.