Milena Dvorská (†71) a Lilian Malkina (78) byly velmi blízké kamarádky, které se často vídaly v kavárně nebo se navštěvovaly doma. Herečka, která se proslavila hlavně díky roli babičky filmového Kolji, nyní promluvila o bolesti své přítelkyně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Kde bere diskutujíci tu drzost dovolit si říci, že Milena Dvorská svoji dceru odložila. Musela holt pracovat a jezdila za ní. Já jsem byla u prarodičů do svých 19ti a nikdy bych si nedovolila říci, že mi někdo odložil a měly jsme s matkou velmi dobrý vztah až do její smrti. Tak nemudrujte a nerýpejte do něčeho o čem nic nevíte.
Za tebou ty lidskej odpade mám hodně daleko. Neraduji se když někdo omarodí, nebo zemře jako ty, zmije hnusná. Neobtěžuj se na mne reagovat, lidská zrůdo.
Dcera zažívala v dětství peklo, proto se nechtěla jako dospělá s matkou vídat. S tím neměl Parcifal nic společného, nesvádějte to na něho. Za to si mohla Dvorská sama a ještě byla tak ubohá, že je pronásledovala, pomlouvala a dceřin odchod házela na zetě.
džambulk007 Už podle nicku si myslím o Tvém příspěvku své . Její dcera žádné peklo nezažívala, jen jí vadilo, že musela poslouchat. Rozhodně nebyla Milena Dvorská ubohá a svoji dceru nepronásledovala, ale měla obavy o ni samotnou a o vnoučata. Lucie rodila jedno dítě za druhým, neustále se přesouvali, žili v zahraničí. Kdo byl Parsifal není těžké na Netu dohledat. Tomu bych nesvěřila plyšáka, natož dceru.
To jsi dobrá, že ti stačí nick, když nevíš, proč a jak vznikl. Já si zase o tobě myslím, to co myslím, podle debilit, co sem píšeš. A ani nemusíš mít nick primitivní blbeček.
Milena líná nebyla.Trpěla depresemi,zkuste si to představit jak jí bylo,dcera s úchylákem a 4 dětmi někde v lese,ani jako matka,babička nevěděla kde.Byla tak depresemi vyčerpána,že nemohla na jeviště.Proto prosila o zástup p.Malkino,vy to asi nepochopíte.Někdo nemá cit.Kdyby byla splachovací,nezemřela by tak brzy,možná by tady byla ještě dnes.Čest její památce.
Lalia.....ano to je pravda, ale na druhou stranu od svých dětí nemůžeme čekat nic, když je v dětství v podstatě odložíme......každá mince má dvě strany
ollina Milena Dvorská svou dceru neodložila, ale zůstala s ní sama a musela uživit sebe i dítě, proto byla Lucie u jejích rodičů. Je jasné, že dítě touží po matce, takhle to Lucie vnímala, ale nedá se mluvit o odložení .