Hvězda Tváře Drahokoupil a Miss Kubíčková: Pořídili si »miminko« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda Tváře Drahokoupil a Miss Kubíčková: Pořídili si »miminko«

Kristýna Kubíčková a Vojta Drahokoupil.
Kristýna Kubíčková a Vojta Drahokoupil. (Instagram)

Půl roku je sympatický zpěvák Vojtěch Drahokoupil (23) ve vztahu s krásnou Miss Earth Kristýnou Kubíčkovou (21). Dohromady se dali loni na jaře a svůj vztah se nyní rozhodli posunout na další úroveň, pořídili si »miminko«.

Krátce po seznámení začali spolu sdílet jednu domácnost, kterou se nyní rozhodli rozšířit. Mladičký pár si pořídil roztomilé psí miminko. „Ahoj, já jsem Bailey .... vše, co umím, je prdět, chrochtat, jíst a chrápat,“ napsala modelka k fotografii štěňátka, kterou zveřejnila na sociální síti.

Snímek získal během chvilky nespočet „lajků“ a každý den se u příspěvku zveřejňují nové komentáře, kde se nejen příznivci missky rozplývají. Fenečku si ihned zamiloval i Drahokoupil. Ten svoje spící holky zaznamenal na krátké video, které pak sdílel s fanoušky.

Kromě nového přírůstku se oba poctivě věnují svým pracovním povinnostem. Drahokoupil v současné době hraje v muzikálu Michala Davida (58) Muž se železnou maskou, kde ztvárňuje dvojroli krále Ludvíka a Filipa. Pohledná misska také o pracovní nabídky nemá nouze, čemuž se rozhodně nikdo nemůže divit.

Sokol svádí Drahokoupilovu holku! Nový vtipný klip hvězdy Tváře!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.