Miss Kubíčková: Provokuje v prádle a silonkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss Kubíčková: Provokuje v prádle a silonkách

Kristýna Kubíčková
Kristýna Kubíčková (Martin Hykl)

Léta tvrdého trénování v taneční skupině přineslo ovoce. Na své postavě pracuje Kristýna Kubíčková (22) čtyřikrát týdně. Není tudíž divu, že na Instagramu má pěknou řádku fanoušků, které její život neustále sledují. Naposledy jednoho z nich vyprovokovala fotkou v prádle a silonkách. Mladík z Paříže ji žádal o pozornost.

Svým tělem vynikala již při získání titulu Česká Miss Earth 2016. Perfektní figuru udržuje posilováním, a tak se může pochlubit plochým bříškem či vypracovanýma nohama.

Někteří z fanoušků jsou tak oslněni její krásou, že nevynechají fotku, aniž by k ní připsali nějaký ten flirtující komentář. Jeden takový napsal i neznámý mladík z Paříže: „Přeji si, abyste se podívala na vizi mého života a na mé fotky a sdílela je se mnou.“ Štěstěna se na něj však neusmála. V záplavě pochval se ta jeho nejspíš ztratila a odpovědi od Kristýny se tak nedočkal.

Vnadná misska Kristýna Kubíčková: Po rozchodu jí muži bombardují nahými fotkami!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.