Kubíčková po rozchodu s Drahokoupilem: S Peroutkou v posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kubíčková po rozchodu s Drahokoupilem: S Peroutkou v posteli!

Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková
Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková (Instagram)

Po rozchodu s Vojtou Drahokoupilem (24) skončila Kristýna Kubíčková (22) v náručí Milana Peroutky (29). Dokonce s ním dováděla polonahá v posteli!

V novém klipu k písni Jana Bendiga (25) s názvem V myšlenkách má hned několik odvážných scén. Miss Earth 2016 se nezdráhala předvést své sexy tělo v miniaturních plavkách nebo ve sprše. „Nejde určit, kdo z kluků líbá líp. Oběma to jde a myslím, že jejich polovičky – budoucí i současné – budou nadmíru spokojené,” okomentovala líbačku s Honzou a Milanem.

„S Kristýnkou se mi natáčelo hezky. Je to nádherná baba a neskutečně sexy. Bohužel se známe už dlouho, takže ji beru spíš jako ségru. Ona pověstná jiskra mezi námi nepřeskočila,” prozradil Peroutka. Podle Bendiga, který se netají homosexuální orientací, by se ale k sobě hodili. „Hezky by jim to spolu pasovalo, no ne?” řekl na adresu Kristýny a Milana.

Vnadná misska Kristýna Kubíčková: Po rozchodu jí muži bombardují nahými fotkami!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.