Otazníky kolem Farne: Zpěvačka konečně v tom? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otazníky kolem Farne: Zpěvačka konečně v tom?

Ewa si svého přítele pěkně rozmazluje.
Ewa si svého přítele pěkně rozmazluje. (Herminapress.cz)

Ewa Farna si na rozdíl od jiných ze svých oblých tvarů umí udělat srandu. Že má boky jako skříň není pro ni ničím, čím by se extra trápila. Nedávno se ale talentovaná zpěvačka ukázala na pódiu a byla zase o něco buclatější. Že by za tím tentokrát nebyla jen neodbytná chuť k jídlu?

I když je Ewa Farna vdaná a v manželském svazku spokojená, děti prý podle Šípu ještě nejsou v jejím životě úplnou prioritou. Manželé Chobotovi se nechali slyšet, že budoucí potomky nechají zatím v rukou osudu. Jenže dle názoru těch, kteří Ewu při posledním vystoupení viděli oblečenou v široké mikině a plandavých šatech, je ale právě teď v bocích a kolem pasu jednoznačně nejširší. Nemohla by tedy být skutečně v jiném stavu?

Zpěvačka se k podobným spekulacím konkrétněji nevyjadřuje. „Na řešení mojí váhy jsem totálně zvyklá, to už je asi pět let v kuse. Třeba to, že jsem těhotná, se na ně nemůže asi šest měsíců poznat,“ zavtipkovala při rozhovoru pro Aha!.

Trochu podezřelé se ale může zdát, že se na sociální síti nedávno rozepsala právě na téma rodina, úklid a upravená domácnost. A o tom, jak moc pro ni klidná rodinná atmosféra znamená. Nezbývá tedy, než si na rozuzlení počkat…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.