Zlomená Ewa Farna v slzách: Místo setkání smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zlomená Ewa Farna v slzách: Místo setkání smrt!

Ewu nečekaná smrt věrné fanynky hodně vzala..
Ewu nečekaná smrt věrné fanynky hodně vzala.. (profimedia.cz)

Zpěvačka je sice ráda, že mezinárodní setkání svých příznivců účastí předčilo veškerá očekávání, přesto došlo i na slzy smutku. Navždy totiž odešla jedna z jejích nejvěrnějších fanynek. 

O víkendu proběhl první ročník EwaFestu, tedy srazu fanoušků Ewy Farne. „EwaFest je za námi! Dala jsem si den pauzu, ať ke mně všechny ty emoce ještě doputují. Obrovsky vám děkuju za to setkání, za koncerty, za tolik lásky, co jsem od vás pocítila. Fakt jsem měla pocit bezpečí, pochopení a podpory," okomentovala to vděčně Ewa Farna na svém sociálním profilu. Jenže za obrovskou radostí skrývá zpěvačka i veliký žal. Na akci se totiž nemohla dopátrat své oblíbené fanynky. 

 

„Na setkání chyběla jedna moje velká fanynka. Všimla jsem si, že tam není a očekávala jsem ji, protože řídí jeden můj slovenský fanklub. Dozvěděla jsem se, že ještě stihla vidět videa a fotky ze srazu a poté navždy odešla. Jsem z toho v šoku. Janičko, děkuji ti za léta podpory, společného zpívání i vedení fanklubu. Vždy jsem tě ráda viděla pod podiem. Mrzelo mě, že ses neukázala, a teď mě obrovsky zasáhlo, proč. Odpočívej v pokoji! A my si važme jeden druhého. Tak pa, Jani. Vím, že by se ti na sraze líbilo. Však my se všichni jednou setkáme," zdrceně popsala zpěvačka Instagram.



Přečtěte si
xcarodejka
19. 10. 2018 • 13:32

Nevím, jestli s e všichni jednou setkáme, a asi by se s každým asi setkal ani nechtěl. A přemýšleli jste "jak " se setkáme, v jaké podobě? Naše duše by měla být k setkání vyzrálá, nedeformovaná, a proč vlastně umírají i malé děti?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.