Krušné chvíle herečky Chytrové a režiséra Olmera: Přišli o nový byt?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krušné chvíle herečky Chytrové a režiséra Olmera: Přišli o nový byt?!

Vít Olmer s manželkou Simonou Chytrovou.
Vít Olmer s manželkou Simonou Chytrovou. (Foto Martin Hykl)

Krušné chvilky zažila Simona Chytrová (56) s manželem Vítem Olmerem (76). Pár si totiž pořídil druhý domov, a to v nádherných Benátkách. Jejich byt mohl skončit tragicky, Itálii totiž postihly obrovské zátopy, a tak se pár musel potýkat s obavami.

„Benátky jsou na podobné situace zvyklé, ale letošní stav je kritický, nejhorší od roku 1966. Nejhůře je na tom slavné náměstí San Marco a dóžecí palác, který je v katastrofálním stavu, poškozené jsou i vzácné mozaiky,“ prozradila herečka a kostýmní výtvarnice již v roce 2018 časopisu Sedmička.

Hnízdečko lásky Chytrové a Olmera se prý naštěstí nachází dále od turistických tras. „Byt máme ve čtvrtém patře a domy jsou tu vybavené dvoumetrovými zábranami, které v případě zátop vyjedou, a také čerpadly. Zatím mě nikdo nekontaktoval, takže jsem celkem v klidu,“ svěřila se Simona před Vánoci. V italských Benátkách manželé dle informací trávili i svátky. Ačkoliv byla v Itálii situace kritická, českému páru se hrůzy způsobené vodou vyhnuly.

 Chytrová o Olmerovi: Jejich manželství zachránil film? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
5. 1. 2019 • 17:52

Dramatický titulek a ve finále se člověk dozví, že se ani nemohlo nic stát (4.patro).....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.