Smutné přiznání první dámy Zemanové: Tyhle vánoční tradice jsou u nich tabu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné přiznání první dámy Zemanové: Tyhle vánoční tradice jsou u nich tabu!

Ivana Zemanová
Ivana Zemanová (Foto: Jakub Poláček)

Štědrý den už je tady za pár dní a při té příležitosti promluvila o nejkrásnějších svátcích v roce i manželka prezidenta. Ivana Zemanová prozradila, že některým vánočním zvykům se vyhýbá. Dokonce prozradila proč.

Ani v domácnosti Miloše Zemana samozřejmě nechybí stromeček, jmelí a cukroví. „A pokud se týká dalších tradic a zvyků, přiznám se, že některým se záměrně vyhýbám – jablka nerozkrajuji a ani lodičky z ořechových skořápek nevyrábím,“ prozradila Blesku Ivana Zemanová.

„To proto, že se obávám, že by nemusely věštit příznivý osud,“ vysvětlila první dáma a dodala, že u nich ale nechybí šupiny z kapra u štědrovečerní večeře. Nedávno prý manželka Miloše Zemana zjistila, že existuje i tradice, podle které se mají do konce roku vrátit všechny cizí věci, které jsou v domě a tak prý ještě musí stihnout vrátit dvě knihy.

Vánoční svátky letos prezidentský pár opět stráví v kruhu rodinném. „Dcera Kateřina s námi každoročně tráví Vánoce, stejně jako její nevlastní bratr David, manželův syn z předchozího manželství, a samozřejmě s námi bude i moje maminka,“ prozradila první dáma s tím, že se servírovat se bude rybí polévka a kapr s bramborovým salátem.

 Zemanová exkluzivně: Změnit Miloše? To nejde... Místo dárku jsem mu dala pusu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.