Smutné Vánoce princezny Jasněnky: Štědrý den bez milovaného člena rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné Vánoce princezny Jasněnky: Štědrý den bez milovaného člena rodiny!

Kuklová bude na Vánoce bez syna.
Kuklová bude na Vánoce bez syna. (archiv TV Prima)

Na Štědrý den si většina lidí přeje, aby se sešla celá rodina a prosincové svátky si užila v rodinném kruhu. Vánoční pohodu ve společnosti blízkých nic nenahradí, letos však budou Vánoce pro herečku Michaelu Kuklovou bolestné (50), nestráví je totiž se svým synem Romanem.

Jako každý rok bude představitelka Jasněnky z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci trávit Vánoce s rodinou. Letos však bez jednoho důležitého člena její rodiny. Herečky syn bude letos slavit Štědrý den s otcem. „Štědrý den se nám posune s ohledem na mého syna, který je letos u svého táty, takže společně to oslavíme o den později,“ řekla webu Super.cz Kuklová.

Přestože herečka bude Štědrý den slavit o den později, rozhodně nechce nic podcenit a jako správná hospodyňka se pilně připravuje. „Už zdobíme vánoční stromeček, abychom si ho déle užili, a chystám se péct cukroví,“ svěřila se webu Kuklová.

Na video s Michaelou Kuklovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
22. 12. 2018 • 13:34

At si vezme na Stedraka domu Pompeje, jejiho byvaleho prince na bilem koni. Pompeje ji za to nadherne nakrmi usi ! Stara laska holt nerezavi !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.