Vondráčkové přítel promluvil! Jejímu jednání s Plekancem se vysmál | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vondráčkové přítel promluvil! Jejímu jednání s Plekancem se vysmál

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto Aha! – Alexandr Malachovský a fanklub L. Vondráčkové)

Producent Stanislav Dvořák byl ještě před pár dny jedním z nejbližších přátel Lucie Vondráčkové. Po rozchodu s Tomášem Plekancem zpěvačku často utěšoval a dokonce u ní v Kanadě prý nějaký čas i bydlel. Jenže jejich přátelství je konec a z Dvořákových slov je jasné, že se nerozešli úplně v dobrém.

Stanislav Dvořák se vrátil do Čech jen před pár dny a hned se objevila informace o tom, co stojí za jeho nečekaným návratem do vlasti. S Luckou Vondráčkovou totiž ještě v říjnu připravoval nový film Hotel Limbo. „Bylo to kvůli penězům. Rozhádal se s Františkem Vondráčkem (příbuzný Lucky a její velký veřejný zastánce, pozn. red.) a Martinou Adamcovou. A asi ho naštvala i Lucie, protože měl hrozit, že pokud se s ním nevyrovnají, zveřejní něco, co by se jí opravdu vůbec nelíbilo,“ prozradil webu Extra.cz dobře informovaný zdroj.

„Tak Perfect Kíss, skončil, jak skončil, ale dluhy Martiny Adamcové s naší firmou nesouvisí,“ uvedl zaskočený Dvořák, kterého zřejmě nenapadlo, že o jejich neshodách někdo něco tuší. „A už dostaňte tu Lucku zpátky domů. Vždyť ty děti musí být taky s tátou,“ dodal pro Extra.cz a měl na mysli Tomáše Plekance, který se jen před pár dny vrátil z Kanady domů.

Do Čech se ovšem nechystá Lucie Vondráčková, která nedávno uvedla, že kluci život v Kanadě zbožňují. „To je stejné jako teď, že děti měly říct, že nepojedou domů. To mi přijde jako úlet,“ vysmál se Dvořák jejímu tvrzení a dodal, že zpěvačka je komplikovaná bytost.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
borka30
28. 11. 2018 • 19:45

Ewwa - ty ovšem budeš hloupější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.