Holčičce z legendární reklamy zbyly jen oči pro pláč! Sandra (19) přišla o miliony | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Holčičce z legendární reklamy zbyly jen oči pro pláč! Sandra (19) přišla o miliony

Tehdy čtyřletá dívenka okouzlila národ!
Tehdy čtyřletá dívenka okouzlila národ! (Zdroj: Youtube, Facebook)

Legendární reklama na oblíbený nápoj se na televizních obrazovkách objevuje už patnáctým rokem. Malá holčička a její slavná hláška nepřestanou diváky bavit snad nikdy. Jenže dětské reklamní hvězdě Sandře Flemrové je dnes sedmnáct a reklamu patrně sleduje s hořkostí.

„Nene, já nemusím, já už ho vidím,“ říká malá dívenka tatínkovi v reklamě, která se točila v lese u Mladé Boleslavi a stala se legendární. Jenže Sandru Flemrovou tento zájem nijak netěší, žije v Rokycanech a s novináři odmítá komunikovat.

Důvodem může být to, jak s ní kdysi vyběhla modelingová agentura, která jí tehdy roli zprostředkovala. Sandra sice měla dostat 24 tisíc korun, ale směšného honoráře se od agentury nedočkala ani po třech letech od natáčení. Honorář jí tak vyplatil sám výrobce nápoje, který reklama propaguje.

 

Navíc kdyby Sandra stejně úspěšný spot natočila dnes, výše honoráře by se pohybovala v úplně jiných částkách, podle webu Extra.cz by dokonce mohla dostávat honorář za každý rok vysílání. Dost možná z ní už mohla být milionářka.

 



Přečtěte si
Lubica258
24. 4. 2024 • 05:46

To je nejlepší reklama všech dob. Něco takového vymyslet, to by bylo skvělé. Já se taky snažím o dobré reklamy pro svoji firmu. teď se soustředím na PR články, které chci umístit na https://www.all-the-best.eu/ , tak uvidím, jaký to vynese zisk. Televizní reklama by byla lepší, o tom žádná, ale taky o dost dražší.

anjelik
29. 11. 2018 • 07:30

Aj na Slovensku beží táto reklama 15 rokov aj tu je obľúbená Aj noha stará mama keď žila mala rada tu reklamu Zlatá je reklama a to dievčatko bolo zlaté☺

francik
28. 11. 2018 • 22:47

Příšerná reklama. To hnusné šišlání je neposlouchatelné. FUJ!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.