Pomeje ruply nervy! Šokující detaily ze života s manipulátorem a lhářem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pomeje ruply nervy! Šokující detaily ze života s manipulátorem a lhářem

Andree Pomeje ruply nervy.
Andree Pomeje ruply nervy. (Foto: Kundrát, Černovský)

Na Andreu Pomeje, která se momentálně rozvádí s manželem Jiřím Pomeje, už je to moc. Manželovy výlevy na její adresu už jí hnuly žlučí natolik, že se rozhodla říct pravdu o tom, jak vypadal v posledních měsících jejich společný život.

„Probrečela jsem celou noc. Pošpinil mě, jak mohl. I když vím, že je psychicky nemocný, zase ukázal, jaký je odporný manipulátor a lhář,“ uvedla pro eXtra.cz Andrea Pomeje. Hodně se jí totiž dotklo jeho vystoupení na Nově.

„Jsem fakt vytočená. Jirka nezná vděk a já jsem strašně hloupá. Byla jsem zamilovaná, přese mě si řešil věci, kvůli kterým budu mít dluhy až do konce života. Jeho průšvihy celou dobu řeší i moje rodina, on se nikdy nezajímal. Sama od sebe jsem ho zbavila mnoha dluhů a vymahačů. Mlčela jsem, i když mi dělal příšerné věci. Přesto ze sebe v televizi musí dělat chudinku a ze mě svini. Zachoval se jako hajzl,“ uvedla Andrea.

Pomejeho budoucí bývalá manželka také uvedla, že Jiří šel do hospody hned ten den, kdy se vrátil domů z nemocnice. Doma si prý měl dokonce schovávat láhve s alkoholem. „Fakt mě mrzí, že Jirka není opravdový chlap a nedokáže přiznat, že jediný problém je on sám. Když se přestane litovat a začne se léčit a bude už pak abstinovat, bude se s ním zase moci vycházet. Teď ale ne,“ tvrdí naštvaná manželka.

Dýdžejka také tvrdí, že rozvod navrhla až po třech měsících od jeho operace, když už byl Jiří zdravý. Jenže znovu propadl alkoholu a lékům na bolest, to už byla pro Andreu poslední kapka. „Začalo ještě větší peklo než dřív. Nedalo se to zvládnout. Vždyť těžká závislost na tramalu byl jediný důvod, proč byl i ve špitálu v umělém spánku. Báli se jeho abstáků,“ prozradila naštvaná Pomeje.

 

Předchozí Další

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.