Iva (18) a Marian (46) přišli o střechu nad hlavou: Skončí jako bezdomovci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iva (18) a Marian (46) přišli o střechu nad hlavou: Skončí jako bezdomovci?

Rodina Ivy a Mariana z Výměny manželek
Rodina Ivy a Mariana z Výměny manželek (Facebook)

Vypadalo to, že začnou novou životní etapu, osud tomu však chtěl jinak. Majitelka bytu, kam se manželský pár z Výměny manželek měl stěhovat, jim totiž sdělila, že si je v novém bytě nepřeje. Iva (18) a Marian (46) mají strach, že i s dětmi skončí na ulici.

Kvůli plísním v původním bytě se rozhodli přestěhovat. Našli si větší byt, který se jim po narození druhé dcery Anetky hodil, a těšili se, že začnou znovu od začátku. Bohužel majitelka bytu to viděla jinak. „Majitelka nového bytu nás chce vyhodit. Řekla nám, ať se do týdne odstěhujeme. Důvodem je, že v novém bytě probíhala rekonstrukce a neteče voda, jsme tu i bez elektřiny. Vůbec nevím, co budeme dělat. Protože smlouvu ještě nemáme podepsanou, máme jen předávací protokol,“ řekl eXtra.cz zoufalým hlasem Marian.

„My nic v tom bytě v rámci rekonstrukce platit nechceme. Když jsme to majitelce oznámili, vyhodila nás,“ zopakoval Marian s tím, že mají s Ivou strach, aby neskončili na ulici. „Kde budeme bydlet? Máme strach, že s dětmi skončíme jako bezdomovci,“ pokračoval.

Majitelka bytu se k dvojici, která je známá z kontroverzního dílu Výměny manželek, nechtěla vůbec vyjadřovat. „Nezlobte se, ale nemám důvod se jakkoliv k této rodině vyjadřovat,“ napsala eXtra.cz majitelka bytu Mullerová, následně ale prozradila, že Iva s Marianem na její slova kývli. „Není to pravda. Pán (myšleno Marian) sám řekl, že se vystěhují.“

A měla pravdu. Marian nakonec sám přiznal, že s návrhem se odstěhovat, přišel on sám. To je pravda, ale za dvě hodiny jsem se omluvil, protože mi ujely nervy. Jenže potom už s majitelkou nebyla řeč a jen zopakovala, že se máme vystěhovat,“ svěřil se eXtra.cz.

 Táta nebo milenec? Ještě divnější Výměna manželek, než ta s hadem! 17ti letá matka!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.