Problémy Ivy (18) a Mariana (46) z Výměny GRADUJÍ: Jde o ZDRAVÍ jejich holčiček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Problémy Ivy (18) a Mariana (46) z Výměny GRADUJÍ: Jde o ZDRAVÍ jejich holčiček!

Iva a Marin s malou Dominikou
Iva a Marin s malou Dominikou (Facebook)

Kontroverzní pár známý díky pořadu Výměna manželek řeší velmi nepříjemné problémy. Nepříjemná situace by přitom šla vyřešit poměrně snadno, jenže zatím to vypadá, že se budou muset stěhovat. Co se v jejich domácnosti děje?

Marian nedávno oznámil, že uvažuje o novém bydlení pro rodinu a tvrdil, že chce, aby jejich dcery měly více prostou. „Něco v Semilech nebo v okolí do devíti tisíc korun. Alespoň 3+kk nebo 3+1,“ prozradil Marian.

Teď se ovšem ukázalo, že málo prostoru není ten hlavní důvod, proč přemýšlí o stěhování. „Začalo plesnivět pod linoleem a nemůžeme najít s majitelem bytu společnou řeč, aby plísně odstranil. Už jsme objednali nové linoleum, ale za naše peníze. Věřím, že se majitel k tomu postaví zodpovědně, přeci jen máme v bytě dvě malé děti a plísně mohou být pro ně závadné. Zatím jsme se nedohodli, i proto řešíme, že bychom se přestěhovali. Máme to u nás doma rádi, tak věřím, že se ale nakonec stěhovat nebudeme muset a s majitelem bytu najdeme řešení. Jde nám ale hlavně o zdraví dětí,“ prozradil táta holčiček webu eXtra.cz.

Plíseň v bytě je přitom velmi nebezpečná nejen pro děti. Mohou vyvolat alergie, vyrážky, problémy s dýcháním a mnoho dalších zdravotních komplikací. Není tedy divu, že pokud se problém nevyřeší, jsou Iva s Marianem rozhodnuti se přestěhovat. Není přece nic důležitějšího, než zdraví vlastních dětí.

 

 



Přečtěte si
vemenozmojistary
27. 10. 2018 • 00:01

To je genetickej matroš 👎 👎 👎 Z harantů budou určitě vysokoškoláci 😂😂😂😂😂

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.