Daniela Písařovicová (182 cm): PROBLÉM NA PARKETU! S VÝŠKOU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Daniela Písařovicová (182 cm): PROBLÉM NA PARKETU! S VÝŠKOU!

S Danielou to její tanečník Michal nemá jednoduché.
S Danielou to její tanečník Michal nemá jednoduché. (Martin Hykl)

Dlouhé nohy ji skoro dostaly na profesionální »modelkovské« molo. Teď ale Daniele Písařovicové (39) zadělávaly na konec snu o titulu královny parketu StarDance. Rady si s nimi neví ani její tanečník Michal Mládek (33), vyšší tanečnice v soutěži ještě nebyla.

V odvážném rozparku vypadají kolínka moderátorky skvostně, jen co je ale rozpohybuje, porota loví při bodování samá nízká čísla. „Mám pocit, že než z mozku dojde signál do těch nohou, že by měly být propnuté, tak už to mám odtancované,“ postěžovala si Nedělnímu Aha! po prvním tanci. A co víc, Danielin taneční partner viděl jejích 182 cm jako obrovský handicap.

Tvrdé tréninky
„Takové tanečnice neexistují. Pokud se někdo tak vysoký objeví, tak většinou jen ve standardních tancích. Pořád jí opakuju, že je to obrovská výzva. Když někdo menší udělá chybu, tak se to dá zakrýt. U Daniely ale ne,“ nechal se slyšet Michal. „Popravdě makáme hodně už od začátku. Snažíme se trénovat denně včetně víkendů. Takže sobota je přenos a v neděli dopoledne už jsme zase na parketu,“ přiznal s tím, že má s moderátorkou Událostí hodně práce. Písařovicová je ale zvyklá jít si za svými sny tvrdě.

Nezdravé diety
Ještě než si stoupla před kameru, chtěla se stát modelkou a od 15 let chodila módní přehlídky, neúspěšně se hlásila i do soutěže Miss ČR. Pak začala držet diety a úplně si rozhodila metabolismus. „Tělo jsem nechala vyhladovět, až jsem byla kost a kůže. Při výšce 182 centimetrů jsem vážila padesát kilo,“ řekla Novinkám.cz. Po roce hladovění se začala nezdravě cpát, až nabrala zpátky 20 kg. V 19 byl s kariérou konec. Dokázala se vzchopit a bojovat. Jako třeba ve StarDance. V době uzávěrky tohoto čísla Nedělního Aha! však nebylo známo, zda Daniela tančí dál, nebo ji její dlouhatánské nožky vyřadily...

Změna taktiky
Nejdřív chtěl porotu oslnit tanečně náročnou choreografií, po prvním večeru ale změnil taktiku. „Postavil jsem čaču, která byla tanečně hodně náročná, ale porota ji neocenila. Jsem aktivní tanečník, a tady se hodnotí něco úplně jiného,“ vysvětlil. „Beru to jako soutěž v tom, kdo se dokáže lépe prodat a udělá lepší show,“ svěřil se Michal Mládek.

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blaskeydon...@...
28. 10. 2018 • 12:43

__--_*Najděte nahé dívky ve svém okolí zde : Huit.Re/Divky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.