Vendula Svobodová: Tajně v Řecku. Znovu se zamilovala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vendula Svobodová: Tajně v Řecku. Znovu se zamilovala?

Vendule se po půlroce vrací úsměv a v očích už má zase jiskru, což je neklamné znamení, že se v jejím životě objevil nový muž.
Vendule se po půlroce vrací úsměv a v očích už má zase jiskru, což je neklamné znamení, že se v jejím životě objevil nový muž. (Aha! – Dalibor Puchta)

ATÉNY/PRAHA – Nová láska! Vendula Svobodová (35) je pravděpodobně znovu zamilovaná. Podle informací, které prosakují z okolí nejsledovanější vdovy v České republice, Vendula v těchto dnech navštívila řecké pobřeží Egejského moře a po jejím boku se tam měl objevit nový muž.

„Je to nějaký tamní podnikatel, kterého tam nedávno potkala. Podle všeho mezi nimi něco vzniká,“ prozradila deníku Aha! kamarádka Svobodové.

Pobyt Svobodové v Řecku byl tak utajený, že o něm nevěděli ani mnozí z Vendulina nejbližšího okolí. Nyní se zdá důvod pro takové skrývání jasný! Vdova po geniálním skladateli Karlu Svobodovi (†68), který se v lednu doma v Jevanech zastřelil, totiž u Egejského moře odpočívala po boku tajemného muže. Snědý a urostlý Řek, kterého po boku Svobodové spatřilo v Řecku v oblasti Velika i několik skupin českých turistů, je dle všeho více než kamarád. „Vendula se o někom takovém skutečně nedávno zmínila. Říkala, že je to ale příliš čerstvé, než aby z toho vyvozovala nějaké zásadní závěry. Prý se uvidí,“ vylíčila Nedělnímu Aha! komunikaci se Svobodovou jedna z jejích kamarádek.

Pokud by byla Vendula skutečně znovu zamilovaná, splnilo by se tak přání řady z jejích nejbližších přátel. „Je přece jasné, že láska je nejlepší lék. Vendula byla neuvěřitelně unavená a zničená tím vším, co poslední měsíce musela prožívat. Novou lásku jsem jí přála. Chtěla bych, aby se konečně zase dokázala smát i na někoho jiného než jen na svého syna Kubíčka,“ doufá kamarádka. Vendula by se v nejbližších dnech měla vrátit do Česka. Přiveze s sebou i svou novou lásku?

12.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.