Princ Harry potvrdil roztomilou novinku! Meghan Markle přiznala potíže kvůli jménu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Princ Harry potvrdil roztomilou novinku! Meghan Markle přiznala potíže kvůli jménu

Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě hrabství Sussex
Princ Harry a vévodkyně Meghan na návštěvě hrabství Sussex (Reuters)

Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle prozradili, že do jejich rodiny přibyl nový člen. Jejich nového pejska zatím nikdo neviděl, ale vypadá to, že jde o pejska z útulku.

„Jmenuji se Harry a mám dva psy, spolu se svou milovanou americkou manželkou,“ představil se princ v centru pro mládež v hrabství Sussex a potvrdil tak informaci, o které média spekulovala už v srpnu. Údajně má jít o černého labradora z útulku a jeho jméno má být Oz. Tyto informace však zatím manželé nepotvrdili.

Když potom navštívili charitativní organizaci pro pomoc znásilněným, dostali jako dárek kresbu jejich bígla Guye, vysvětlil Harry, proč je bígl na obrázku sám. „Nikdo totiž zatím našeho druhého psa neviděl,“ prohodil princ. „Já vím a navíc pořád komolí jeho jméno,“ odpověděla mu podle Daily Mailu manželka, která je velkou milovnicí psů.

Guy se s Meghan Markle přestěhoval z Toronta, kde vévodkyně ze Sussexu dříve žila. Jejího druhého psa Bogarta si k sobě vzali přátelé Meghan, protože pes už byl na stěhování moc starý. Jak vypadá jejich nejnovější přírůstek do rodiny, si ale ještě budeme muset chvilku počkat. Manželský pár se s ním totiž zatím veřejnosti nepochlubil.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.