Ohnivá show v Istanbulu se změnila v tragédii: Českou youtuberku vážně popálili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ohnivá show v Istanbulu se změnila v tragédii: Českou youtuberku vážně popálili

Česká youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková
Česká youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková (Facebook, Instagram / Týnuš Třešničková)

Tragédie se odehrála ve slavné istanbulské restauraci. K neštěstí došlo během kuchařské show, při které číšník zapaloval alkohol. Chytl však nakonec celý bar a plameny vážně popálily čtyři lidi. Mezi nimi i Češku Kristýnu Třešňákovou a jejího partnera Viktora Hajíčka.

Partner známé youtuberky, která vystupuje na sociálních sítích pod jménem Týnuš Třešničková uvedl, že právě ona dopadla nejvážněji. Turecká média uvedla už v pátek, že oba Češi byli spolu s dvěma muži z Řecka a Ománu převezeni do nemocnice s těžkými popáleninami.

Všichni přišli do vyhlášené restaurace Nusr-Et na ohnivou show místních kuchařů. Podnik patří slavnému kuchaři jménem Nusret Gökce, přezdívaného Salt Bae, který se proslavil excentrickým a notně dramatickým stylem sypání soli na své jídlo. Turečtí kuchaři namíchali o dost pálivější směs, než měli v plánu. Neznámá hořlavá látka při flambovací show doslova vybuchla do obličeje hostů.

Všichni poranění byli pomocí záchranky a služebního vozu restaurace odvezeni do nemocnice Sisli Etfal v Istanbulu, česká youtuberka ale musela ještě podstoupit náročnější zákrok v americké nemocnici v Istanbulu. „Stalo se to minulou noc. Hned po incidentu jsme byli převezeni do nemocnice. Mám popáleniny, ale moje přítelkyně Kristýna Třešňáková je v mnohem horším stavu, než já. Ten večer to byla noční můra a stále se to děje,“ řekl místním novinám Birgun Hajíček, podnikatel z Prahy, který dle Daily Mail momentálně pracuje jako CEO jedné hongkongské společnosti.

Celý incident nyní vyšetřuje policie. Na záběrech zveřejněných dalšími hosty na Youtube, je vidět panika, která zachvátila hosty luxusního podniku poté, co vznikl požár.  Hned nato chytily i šaty Třešňákové.

Třešňáková alias Týnuš Třešničková, jejíž nahé fotografie nedávno obletěly celý internet patří k nejúspěšnějším čekým youtuberkám. Ve svých videích se věnuje zejména módě a kosmetice. Na svém kanále má přes 267 tisíc odběratelů. Na sociálních sítích ji sleduje více než 350 tisíc lidí.

 Na video z místa neštěstí se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.