Tajemství dítěte Míši Badinkové: Vůbec nebrečí! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství dítěte Míši Badinkové: Vůbec nebrečí! Proč?

Badinková jako Alena je ze svého seriálového syna přímo unešená.
Badinková jako Alena je ze svého seriálového syna přímo unešená. (Foto TV Nova)

Natáčení s dětmi a zvířaty je podle režisérů to nejhorší, co může na place být. Když jde ale o extra hodné dítě, které »vyfasovala« v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Michaela Badinková (39), je všechno jinak. Starosti s ním mají až po skončení natáčení.

„Dítě má dubléra, panenku. Používáme ji na obrazy, kde není na dítě vidět, nebo na zkoušky obrazů. Je to z toho důvodu, aby miminko mohlo být co nejdéle se svou maminkou. Přivádí se až na ostrou klapku,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj.

Problém s nemluvnětem ale nastal ve včerejším díle, kdy mělo podle scénáře při scénách s Miroslavem Etzlerem (53) a Petrem Rychlým (53) brečet, protože představitelka doktorky Aleny Rytířové Mázlové skončila v nemocnici.

„Je to jedno z nejhodnějších dětí, které snad ani neumí brečet. Malému Ralfovi, jak se ve skutečnosti seriálový syn Badinkové jmenuje, ale divák dost často nevidí do obličeje, proto bylo otáčené zády, nebo se vykrývalo tělem herce, aby nebylo vidět, že nebrečí. Pláč se dodal až v postprodukci,“ uniklo ze štábu.

Etzler má syna jen pro sebe

Před kamerou Ordinace by se klidně mohl objevit i tříměsíční syn Miroslava Etzlera. Hrdý otec ale malého Samuela poprvé na veřejnosti představil jen na Dni s Novou. „Natáčení s dětmi je vždy komplikované, proto nikoho z herců nikdy nenapadlo, že by před kameru protlačili i své potomky,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj s tím, že to je i případ táty Etzlera. Na plac tak svého synka nenosí, ten zůstává v ústraní doma.

 Je možné, že se Michaela Badinková vrátí do Ulice?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.