Legendární český DJ je po smrti: Oběsil se! Víme, proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Legendární český DJ je po smrti: Oběsil se! Víme, proč!

Michal Maudr alias DJ Loutka
Michal Maudr alias DJ Loutka (Facebook)

Ve věku 51 let zemřel Michal Maudr, vystupující pod pseudonymem DJ Loutka. Výrazná postava tuzemské taneční scény podle Blesku spáchala sebevraždu, což následně potvrdil zdroj z jeho okolí. Dj se prý oběsil kvůli nešťastné lásce.

„Můžeme potvrdit, že jsme kolem půlnoci dostali hlášení, že v Praze 10 nalezli tělo oběšeného muže. V současnosti případ prošetřujeme jako sebevraždu. Více se zatím nebudeme vyjadřovat s ohledem na pozůstalé,“ řekl podle Blesku mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

"Byl jsi mi dlouhá léta bráchou, kterýho jsem nikdy neměl, nemám slov, snad už jsi našel svůj klid, ať Tě hudba provází věčně, R.I.P.," napsal na sociální sít jeho dlouholetý přítel a dýdžej Carlos Squint.

"Kamaráde, tak to opravdu nemělo skončit. Pro mne jsi byl vždy kluk, co vnímá stejně rád hudbu jako já. Ale už se stalo a nikdo to nevrátí, jsi další kámoš, co tento svět nepobral. Peace," píše Čeněk. "R.I.P., drahý příteli, Michal Maudr DjLoutka. Nikdy nezapomenu na skvělé časy, které jsme zažili společně v Praze a Amsterdamu," napsal dýdžej Dimitr Kneppers.

Dj Loutka patřil mezi neznámější české dýdžeje. Jako umělec měl vělký podíl na rozvoji elektronické hudby v Česku. Svou kariéru odstartoval už v roce 1991, kdy se stal rezidentem legendárního pražského klubu Roxy a jeho party s názvem Shake byly známé po celé Evropě.

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.