Rytmus vybuchl jak sopka: Vyhrocený spor s Čechy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rytmus vybuchl jak sopka: Vyhrocený spor s Čechy!

Lidé se jejich začínají vysmívat.
Lidé se jejich začínají vysmívat.  (Foto: Instagram)

Rytmusova vyznání lásky, kterými bez ustání plní sociální sítě už začínají lézt některým lidem krkem. Někteří odvážní už se dokonce i ozvali a dočkali se velmi rázné odpovědi!

Patrik Vrbovský je stále až po uši zamilovaný do moderátorky Jasminy Alagič a o svou radost se velmi rád dělí se svými fanoušky na sociálních sítích. „Ten pocit, když už nemusíš nic a našel sis svůj nejvyšší bod na obloze. ,Zenit', uvedl Rytmus na Instagramu. Jenže fanoušci už asi mají těchto výlevů dost. „Ten pocit, když podvědomě víš, že kdybys neměl prachy a makal na benzince, tak tě tahle ani nepozdraví," odpověděl mu kdosi. „Ten pocit, když jsi pro Daru složil song a vyznával se... O této slečně si vlastně taky složil song, uhodneš který?" připomněl diskutující i Rytmusův předešlý vztah s Darou Rolins.

Rapper si to samozřejmě nenechal líbit. „Ten pocit, že prachy mám a ona taky. Ten pocit, když jsi se zasekl v minulosti a nepřijímáš nic nového. Ten pocit, když se rozejdeš a do konce života zůstaneš sám a neexistuje, abys začal novou etapu," rozjel se Rytmus. „Pane bože, některých Čechů je mi fakt líto," dodal a naštval tak i další lidi.

„No nebýt Čechů a Masaryka, tak do dneška na Slovensku pasete ovce a kozy, tak za to, kde jsi, vlastně vděčíš nám, tak si nás neber do huby," upozornil ho další naštvaný Čech.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.