Těhotná Adriana Sklenaříková (46): KOLAPS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Adriana Sklenaříková (46): KOLAPS!

Adriana Sklenaříková
Adriana Sklenaříková (Profimedia)

Modelka Adriana Karembeu Sklenaříková těhotenství kvůli kariéře dlouho odkládala. Pak jí život ukázal, že přijít do jiného stavu není vůbec jednoduché. Po mnoha neúspěšných pokusech se jí nakonec zadařilo a už zanedlouho přivede na svět své první dítě. V rozhovoru pro francouzskou televizi přiznala, že v průběhu těhotenství zažila i velmi perné chvilky.

Adriana Sklenaříková si nemůže požehnaný stav vynachválit, přiznává, že si dlouhá léta představovala, jaké to je. „Všechno je nové, bojím se, aby všechno dobře dopadlo. Ale to je strach všech žen. Klobouk dolů před všemi těhotnými ženami,“ prozradila pro televizi TF1.

Modelka, která čeká holčičku s manželem Aramem Ohanianem (49) také přiznala, že se jí nedávno udělalo při nákupech zle. „“V obchodě jsem si najednou musela sednout. Bylo to v supermarketu a já jsem si musela sednout na zem,“ svěřila Sklenaříková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.