Prázdninová smolařka Jana Bernášková: Od moře rovnou do špitálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prázdninová smolařka Jana Bernášková: Od moře rovnou do špitálu

Jana Bernášková
Jana Bernášková (Foto: Martin Hykl, Marek Pátek, Daniel Černovský, David Kundrát)

Kdyby tušila, jaké karamboly zažije na dovolené v Chorvatsku, asi by radši ztratila pas i občanku. Nejdřív kvůli rozbitému autu Jana Bernášková (37) skoro neodjela, pak musela balit kvůli záhadnému onemocnění syna.

Vyjeli jsme o tři dny později, protože se dvakrát pos*alo auto. Nakonec nám půjčil své fáro David,“ popsala ne úplně šťastný začátek prázdnin majitelka cestovky z právě reprízovaného seriálu ČT Vyprávěj. Trn z paty jí zjevně vytrhl otec její dvanáctileté dcery Justýny, divadelní režisér David Drábek (48). Moc daleko se s jeho autem ale nedostala. Současný manžel, scenáRISTA  Rudolf Merkner (46), s nímž má herečka čtyřletého syna Theodora, zapomněl celou rodinu na benzince. Tím ale smůla bohužel nekončila.


V ubytování, které si rodina zarezervovala na půli cesty, je čekali čtyři neznámí muži. Nikdo jim totiž neřekl, že si rezervují noc ve sdíleném pokoji. Ještě v noci tak museli hledat hotel a sáhnout do kapsy znovu. To nejhorší ale mělo teprve přijít. „Koukat na moře! To je tak jediné co může Tedík dělat, když druhý den dostane antibiotikum na 10dní,“ litovala syna. Chorvatští lékaři se nedokázali shodnout, co mu je, a tak si hvězda Vyprávěj koupila letenku domů.


Z letiště jela rovnou do Motola. „Domluvili jsme se na té lepší diagnóze. Teď to budeme pozorovat. Jestli to tak je,“ dodala. Máma Jana tak bude muset zůstat se synem v Praze, zatímco táta Rudolf s nevlastní dcerou Justýnou pokračují v dovolené.

Na video s Janou Bernáškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.