Smutné období hvězdy Vyprávěj Jany Bernáškové: 3 smrti za sebou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Smutné období hvězdy Vyprávěj Jany Bernáškové: 3 smrti za sebou!

Jana Bernášková
Jana Bernášková (archiv Blesku)

Přestože Janu Bernáškovou (36) nelze potkat jinak než s úsměvem od ucha k uchu, loňský rok pro ni a její rodinu nebyl příliš šťastný. Herečka doufá, že ji další smutné zprávy v nejbližší době nepotkají.

„O Vánocích jsme přišli o babičku, krátce předtím o dědečka a ještě jednu babičku. Takže v minulém roce nás opustilo hodně lidí z rodiny,“ svěřila se hvězda seriálu Vyprávěj se smutným obdobím. Smrt se nevyhnula rodině jejího muže, režiséra Rudolfa Merknera (46), s nímž má syna Theodora (4), a ani exmanžela, divadelního režiséra Davida Drábka (47). S ním má dceru Justýnu (11).

„Opustila nás moje babička Marie, manželova babička Marie a Justýnčin dědeček Jarda, což je tatínek mého bývalého muže,“ přiblížila deníku Aha! herečka. Je ráda, že má velkou rodinu a v těžkých chvílích si byli všichni oporou. „Hlavně že se máme doma jako rodina pořád rádi. I když je to u nás někdy hrozná »Itálie« a cirkus,“ dodala Bernášková.

Na video s Janou Bernáškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.