Zděšená Mandlíková se bojí o dvojčata: Na turnajích se dějí hrozné věci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zděšená Mandlíková se bojí o dvojčata: Na turnajích se dějí hrozné věci!

Hana Mandlíková
Hana Mandlíková

Sedmnáctiletá dvojčata tenisové legendy běhají také po antuce. Slavná mamina je sice ráda, že jdou v jejích stopách, ovšem realita mládežnických turnajů ji děsí. Co se tam děje tak hrozného?

Šestapadesátiletá Hana Mandlíková žije s rodinkou na americké Floridě. Jejím dvojčatům Elizabeth a Markovi bylo nedávno sedmnáct a stejně jako maminka se ohánějí tenisovou raketou. Mandlíková je na ně pyšná, ale současně se o ně bojí. Zejména, když jsou na turnajích! „Vidím tam hrozné věci. Co se děje na turnajích do osmnácti let, tomu se mi ani nechce věřit," lamentuje Hana Mandlíková v magazínu MfD.

„Eli byla třeba v Brazílii a vrátila se celá nesvá. Ptala jsem se, co se děje, ale ona že nic. Trenér taky nevěděl, ale pak jsme to zjistili. Organizátoři vždycky hráčům zaplatí pokoj, ale musí ho s někým sdílet. Eli tam byla s nějakou Američankou, které bylo patnáct a vzala si s sebou na pokoj kluka. Byli spolu na vedlejší posteli. Strašné. Nebo se tam ty děti opíjejí," popsala horové podmínky turnajů mládeže zděšená máma. 



Přečtěte si
janakveton
15. 8. 2019 • 09:38

Jo dneska je holt hrozná doba. Jen opravdu silné osobnosti nepodlehnou různým "svodům".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.