INCEST na Floridě: Sex s bráchou už na druhém rande! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

INCEST na Floridě: Sex s bráchou už na druhém rande!

Deset let museli svou lásku skrývat.
Deset let museli svou lásku skrývat. (Foto Twitter, Facebook)

Láska na hraně zákona! Tak nějak by se dal nazvat vztah Debby Zutant (50) z Floridy, která se bláznivě zamilovala do Joea (37). Na tom by nebylo nic až tak divného, kdyby neměli společného tátu. Svůj vztah proto museli dlouhé roky tajit.

Debby, která vyrůstala od svých tří let s adoptivní rodinou, se s Joem potkala v roce 2003, když si najala soukromého detektiva, aby vypátral její biologickou rodinu. „Když jsem se sešla s rodiči, otec mi řekl, že mám nevlastního bratra Joea. Ukázal mi fotku a já ho chtěla hrozně poznat,“ popisuje Debby. Se svým bratrem si okamžitě padla do noty. „Přestože jsme sourozenci, bláznivě jsme se zamilovali. Nikdy jsme spolu ale nevyrůstali, tak je to něco jiného,“ míní. Na druhém rande už spolu měli sex a za pouhé dva týdny se k sobě nastěhovali.

Tajná láska

Svou lásku se ale rozhodli před rodinou tajit. Pravdu se časem dozvěděla jen hrstka přátel, jejich otec dokonce zemřel bez toho, aby se o vztahu dozvěděl. Povědět pravdu blízkým se rozhodli teprve před pěti lety a v říjnu 2015 už se brali na Kubě! Když se vrátili zpět do Států, úřady s legalizací jejich sňatku neměly žádný problém, protože mají různá příjmení.
Neobvyklý páreček nyní žije ve městě Key West na Floridě, kde svou lásku už nijak netají, ač jim za manželství mezi sourozenci v USA hrozí pokuta a vězení. „Není to ničí starost. Jsme dva dospělí lidé a nikomu neubližujeme,“ uzavírá Debby s tím, že se svým bratrem děti rozhodně neplánuje.

Vysvětlení zakázané lásky

Láska mezi sourozenci není ojedinělý jev. Lékaři ho pojmenovali jako genetickou sexuální atraktivitu. Jde o sexuální pocity, které se vyvinou mezi příbuznými, když spolu nevyrůstají a střetnou se až v dospělosti. Může k tomu dojít mezi rodiči a dětmi, sourozenci a nevlastními sourozenci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.