Zoufalství Stašové: S tátou to jde z kopce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zoufalství Stašové: S tátou to jde z kopce!

Simona Stašová.
Simona Stašová. (D. Kundrát, D. Malík, M. Pátek)

Otec populární herečky Simony Stašové (63) letos oslaví jubileum a herečka pěvně doufá, že se výročí dočká a užijí si společně hezké chvíle. První manžel Jiřiny Bohdalové (86) trpí Alzheimerovou chorobou a dožívá v Alzheimercentru.

Ačkoliv Bohdalová s Břetislavem Stašem (89) již několik let nežije, vztah mají dodnes velmi harmonický. Nejen, že herečka exmanžela pravidelně navštěvuje, také v zařízení, kde Staš žije, pokřtila charitativní kalendář, jehož výtěžek putoval právě lidem, kteří s touto nemocí bojují. „Máma za ním taky chodí, povídají si a je to nádhera. Jsem moc ráda, že v mém věku mám stále ještě oba rodiče,“ svěřila se Stašová magazinu Sedmička.

Vážná nemoc u Staše propukla před dvěma lety a dokonce se odstěhoval z Ostravy do Prahy, aby jej mohla Stašová a Bohdalová častěji navštěvovat. Nemoc bohužel stále postupuje a není zde žádná naděje na uzdravení.
„Tatínek se má s ohledem na svůj věk a diagnózu v rámci možností. Někdy je líp, jindy hůř, tak to u téhle nemoci je. Samozřejmě že nemoc postupuje a bohužel se nedá léčit, ale užíváme si každého dne, kdy je táta s námi,“ řekla Stašová magazinu Sedmička.

 Na video se Simonou Stašovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
ivoadler
9. 4. 2018 • 11:31

Toho věku bych se taky chtěl dožít. A třebas i bez Alzheimera.

rezacek
9. 4. 2018 • 11:16

Panu Stašovi lze jen závidět: má, na co si vzpomene. A dokonce mu choroba umožní konečně zapomenout na Bohdalku. Pro pana redaktora: s někým to může jít S kopce, ale nikoliv Z kopce (ledaže by tím kopcem prokopával tunel).

majojo
9. 4. 2018 • 09:10

To je zas blábol hodný mistra. Čtenáře určitě překvapí, že Bohdalová se Stašem už několik let nežije, stejně jako fakt, že naděje na uzdravení z Alzheimera je mizivá.

pelagie
8. 4. 2018 • 18:39

Opravte chybu, Bohdalové je 86 , nikoli 68!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.