V Rytmusovi bouchly saze: Berte si z nás příklad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

V Rytmusovi bouchly saze: Berte si z nás příklad

Rytmus se vyjádřil ke vzniklým spekulacím.
Rytmus se vyjádřil ke vzniklým spekulacím. (Instagram)

Dara Rolins a rapper Rytmus oznámili minulý týden rozchod. Tato zpráva šokovala média a především fanoušky slavného páru. Mnoho z nich si myslelo, že tihle dva spolu budou navždy a přijde třeba i miminko. To se ale bohužel už asi nestane. Patrik Vrbovský alias Rytmus se ve svém videu vyjádřil k porozchodovým spekulacím.

Jakmile přes sociální sítě oznámili krach vztahu a jeho příčiny, začaly se ven dostávat nejrůznější spekulace, proč se pár rozešel. Spoustu lidí nevěřilo, že spolu nechtějí být, kvůli takzvanému vyprchání vztahu. Slovenská média prý podle tn.nova.cz vypouštěla teorie o tom, že si oba měli najít někoho jiného. Proto se Patrik Vrbovský rozhodl natočit video, ve kterém o rozchodu promluvil.

"Ten status, který vyšel, mezi mnou a Darou, byl jednoduše a krásně napsaný, jak to je. Takže se nesnažte nám za každou cenu připisovat nové partnery, protože to nebyla příčina rozchodu… Lidé se scházejí a rozcházejí dennodenně, to je prostě život. Berte si příklad z toho, že jsme se rozešli v míru a že svou bývalou přítelkyni budu navždy nosit ve svém srdci," vzkázal všem slovenský rapper Rytmus.

 Co stojí za rozchodem roku? Dara vyměnila Rytmuse za mladšího hezounka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dametodokupy
4. 4. 2018 • 23:06

Co ten Vrbovsky vlastne dokazal? Asi vse musela calovat Darina a zaclo se ji to holt zajidat,no

blastr
4. 4. 2018 • 17:47

Asi si z nich příklad nevezmu ... nebudu se kvůli nim po 20 letech rozvádět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.