Révai se ženil: Kolegové nepřišli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Révai se ženil: Kolegové nepřišli!

Novomanželé si hned po obřadu zatancovali přímo na louce.
Novomanželé si hned po obřadu zatancovali přímo na louce. (Aha! – Josef Mašek)

ŘITKA – Na stejném místě, kde si před lety vzala Helena Vondráčková Martina Michala, uspořádal svou svatbu i herec a »baleťák« Jan Révai (32). Bývalý milenec Lucie Bílé si v S - Clubu v Řitce vzal zpravodajku slovenské televize v Česku Danielu Urbánkovou (29).

Na stejném místě, kde si před lety vzala Helena Vondráčková Martina Michala, uspořádal svou svatbu i herec a »baleťák« Jan Révai (32). Bývalý milenec Lucie Bílé si v S - Clubu v Řitce vzal zpravodajku slovenské televize v Česku Danielu Urbánkovou (29). Na obřad, který začal v půl čtvrté odpoledne, překvapivě nedorazil téměř nikdo z hercových kolegů a kolegyň z »primáckého« seriálu Velmi křehké vztahy.

Jedinou výjimkou byla herečka Alice Bendová. „Přijela jsem bez malého Vašíka. Dneska jsem s ním byla u doktora na kontrole a pak jsem ho nechala mamince na hlídání, abych si sem mohla odskočit,“ přiznala deníku Aha! Bendová. Kromě ní, ale nikdo jiný z Velmi křehkých vztahů nedorazil. „Letos mělo svatbu tolik lidí z toho seriálu, že kdybychom na všechny chodily, tak bychom neměly čas psát scénáře,“ se smíchem vysvětlila svou neúčast jedna ze scenáristek Velmi křehkých vztahů Kateřina Bártů. Ženich a nevěsta strávili v S - Clubu i noc před svatbou. „Zřejmě trénovali na svatební noc,“ zavtipkoval jeden z hostů. Révai si na obřad oblékl béžový oblek a světlou košili, jeho manželka oblékla taktéž béžové šaty. První manželský polibek si dali krátce po čtvrté hodině odpolední. Pak už se jen slavilo až do rána. A za přísného utajení a dohledu bodyguardů, jako by se jednalo o světovou celebritu.

Jan Révai na sebe poprvé upozornil ve filmu Rebelové, poté románkem s Lucií Bílou, a v posledních letech se proměnil z druhořadého tanečníka z muzikálů v herce seriálu Rodinná pouta alias Velmi křehké vztahy. V jeho životě ovšem nebylo umění vždy na prvním místě. V roce 1991 se podílel jako sedmnáctiletý učeň v oboru automechanik spolu s dalšími členy party na vykrádaní aut. Když se dostal do finančních potíží a desetitisícové dluhy neměl z čeho splácet, rozhodl se k loupežnému přepadení benzinové stanice! Za paragraf 234, tedy loupež, byl v roce 1993 odsouzen na tři a půl roku nepodmíněně. Po půlroční vyšetřovací vazbě strávil dva roky v nápravně výchovném zařízení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.