»Ex-Holka« Klára: Budu mít »zvířecí« kalendář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Ex-Holka« Klára: Budu mít »zvířecí« kalendář!

Klára se rozhodla pomoct zvířátkům Rudy Desenského a jeho mikroazylu pro zvířata, který ovšem nedostává žádné státní dotace.
Klára se rozhodla pomoct zvířátkům Rudy Desenského a jeho mikroazylu pro zvířata, který ovšem nedostává žádné státní dotace. (archiv Kláry Kolomazníkové)

PRAHA – Zpěvačka Klára Kolomazníková (26) z rozpadlé veleúspěšné dívčí skupiny Holki bude mít svůj kalendář! „Rozhodla jsem se pro nafocení kalendáře se zvířaty. Jsem jejich velká milovnice, a proto jsem chtěla kalendář spojit se zvířaty a taky s charitou pro ně,“ přiznala deníku Aha! Klára.

První část kalendáře je již hotova a fotky vznikaly v mikroazylu pro zvířata Rudolfa Desenského, který je nejen milovníkem zvířat, ale zároveň i psím psychologem. „Jsem hrozně ráda, že se povedla i fotka s pravým vlkem, kterého Ruda má,“ těší se sympatická Klára.

Na nástěnném třináctistránkovém kalendáři s ní budou převážně různé rasy psů, ale i jiná zvířata. „Vydání kalendáře chystám na září a doufám, že udělám radost nejen svým fanouškům, ale také milovníkům zvířat,“ věří Klára, která ovšem nezapomíná ani na zpívání. Po svém druhém sólovém albu Toužím natočila duet s Robertem N. Hej lásko, který nyní vyšel na jeho cédéčku a na podzim chce Klára vydat svůj zbrusu nový singl.

A rovněž účinkuje v legendárním Divadle Semafor ve hře Pension Rosamunda. „Už brzy mě čeká v Semaforu premiéra s divadelním muzikálem Lysistrata, na což se velice těším,“ přiznává Klára s tím, že letos by mimo vydání kalendáře ráda zorganizovala i benefiční koncert na podporu psího útulku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.