Skandální prohlášení Tarantina: Polanski 13letou neznásilnil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandální prohlášení Tarantina: Polanski 13letou neznásilnil!

Tarantino (vlevo) doplatil na svá slova.
Tarantino (vlevo) doplatil na svá slova. (Foto: David Kundrát, Martin Přibyl, ČTK)

Bacha na to, co říkáte, jednou by se vám to mohlo vrátit jako bumerang! Stejně jako americkému režisérovi Quentinu Tarantinovi (54), který se kdysi zastal svého francouzsko-polského kolegy Romana Polanského (84), obviněného ze znásilnění 13leté dívky v roce 1977!

Před patnácti lety Tarantino v rozhlasovém rozhovoru s Howardem Sternem o Polanském prohlásil, že: „On neznásilnil třináctiletou holku. Když užíváte slovo znásilnění, mluvíte o násilí, že někdo někoho silou povalí... Ale ta holka sex s ním chtěla, chodila s ním! Měl sex s mladistvou, ovšem nikoho neznásilnil!“ Aktivistiky si za tohle »archivní tajemství« teď Tarantina náležitě podaly.

„Tohle je celý důvod, proč se ženy bojí vypovídat proti mužům, kteří je zneužívají,“ okomentovala to moderátorka Julia Bradbury. „To je příšerné, Quentin Tarantino je doslova ten nejhorší ze všech!“ dodala zakladatelka skupiny Women and Hollywood Melissa Silverstein.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.