Homolová pro Květinku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Homolová pro Květinku

Herečka Dana Homolová, nová tvář občanského sdružení Květinka, je dcerou legendárního herce Miroslava Homoly!
Herečka Dana Homolová, nová tvář občanského sdružení Květinka, je dcerou legendárního herce Miroslava Homoly! (: archiv)

PRAHA – Herečka Dana Homolová (54), první manželka Václava Vydry (51) a dcera herce Miroslava Homoly, vystřídala herce Jana Potměšila coby tvář občanského sdružení Květinka!

Herečka Dana Homolová (54), první manželka Václava Vydry (51) a dcera herce Miroslava Homoly, vystřídala herce Jana Potměšila coby tvář občanského sdružení Květinka!

„Se zakladateli Květinky se znám už pět let, a přesvědčila jsem se za tu dobu, že jejich práce má smysl. Květinka totiž podporuje lidi s handicapem, a její pomoc je určená vždy konkrétnímu človíčkovi, takže každý ví, kam peníze opravdu jdou, a nerozprchnou se do anonymních organizací,“ říká Homolová. Jednou z akcí, kterou Homolová právě organizuje a zaštiťuje, je dětský tábor Květinky, na který prý za dětmi zavítá i řada slavných osobností. Děti ale čeká i grilování, karneval, výlety a mnoho dalšího. Zájemci o první termíny se už mohou hlásit na www.oskvetinka.cz! A už teď Homolová chystá další akci z cyklu Srdce dokořán, na které na podporu konkrétního potřebného vystoupí řada zpěváků včetně Jitky Zelenkové či Martina Maxy!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.