Jiří Pomeje se rozhodl: Bude žít bez hlasu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jiří Pomeje se rozhodl: Bude žít bez hlasu!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Daniel Černovský)

Jiří Pomeje (53) udělal jedno z nejtěžších rozhodnutí ve svém životě.  Pokud chce žít, bude muset zpěvák podstoupit náročnou operaci, které se chtěl původně měsíce vyhnout. Nyní se jeho rodině a všem přátelům nesmírně ulevilo poté, co se zpěvák rozhodl, že půjde na operaci. Nadosmrti ztratí hlas, ale bude žít.

„Oddechla jsem si, ulevilo se mi moc. Tím spíš, že se Jirka pro operaci rozhodl úplně sám. Nikdo, ani já, ani lékaři, ho k ničemu nenutil,“ svěřila se Blesku Andrea Pomeje (29).

Manželka u zásadního rozhodnutí svého manžela v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích, kde Pomeje leží nemohla chybět. „Výsledky všech vyšetření byly dřív, než jsme očekávali. Když jsem za Jirkou do nemocnice přišla, měl už v hlavě naprosto jasno,“ dodává Andrea Blesku. Pro zpěváka muselo být toto rozhodnutí velmi těžké, vzdá se jediného nástroje, díky kterému se mohl postarat finančně o svou rodinu. Podle slov manželky Andrey se zpěvák pro operaci rozhodl zcela sám. „Navíc se pro ni rozhodl sám kvůli sobě. Kdyby to bylo kvůli mně nebo naší Aničce, tak je to špatně. Z toho, že ho nikdo neovlivňoval, pramení jistota, že to všechno zvládne!“ dodala Blesku Andrea.

 Na video s Jiří Pomeje se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fouk.si
16. 1. 2018 • 13:03

Zpěvák to jste mě teda pobavili . No, hlavně aby se všeho dostal i bez hlasu se dá žít. Hlavně žít pro svou rodinu.

stekavypes
16. 1. 2018 • 05:43

Jakej zpěvák?

vfberan
16. 1. 2018 • 00:26

rozhodl - nerozhodl - prostě to jinak nejde. ta hladovka byla kontraproduktivní - kdyby se dala vyléčit rakovina hladovkou, tak jí nikdo nemá - kravina- bohužel

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.